Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | ||
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Mislim da je prirodnije poredjenje sa djakom u skoli, koga razred nije video preko cele godine, dosao 3 nedelje pred kraj godine, i dobio sve petice kod uciteljice. A trebas imati na umu i da su neki drugi sajtovi, koji su verovatno vise zasluzili da se nadju u Top 50 [jer postoje recimo 4 godine i imaju 30k poseta dnevno] morali da ispadnu sa te liste da bi sajt koji postoji 45 dana usao u nju ![]() Pravedno? [nemam na umu uopste moj sajt, on i nema toliku posecenost, vec ciljam na jedan drugi sajt]. I da objasnim na sta sam mislio kada kazem da je 45 dana malo za nagradu. Pogledaj recimo ovaj sajt. Redovno azuriran, odrzavan. Sajt postoji 2-3 meseca [recimo]. Zamisli da je 8. januara taj sajt dobio nagradu. Sada zapazi datum keshiranja - 30. januar. Zadnja vest je 8. januar. Jednostavno su prestali da ga azuriraju tog dana ![]() Sada pogledaj trenutno stanje sajta - http://www.pazova.info/ : Citat:
Sajt je delovao obecavajuce, dnevno azuriran. I onda odjednom autor digo ruke od njega. Sta bi bilo da je usao u top listu, koja ce vaziti cele ove godine? ![]() Dakle, ono sto sam u prosloj poruci rekao - ugled se valjda stice vremenom, godinama... a ne za 45 dana. Ko garantuje da ce sajt postojati vec februara... ako je tako skoro kreiran... a pokazao sam primer. P.S. Dragane i Aleksandre, zaista nista licno, ovo samo govorim o PC Pressu, vas sam uvek cenio i cenicu vas. |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Proglaseno 8 najboljih sajtova u Srbiji, Ovih 8 sajtova ce reprezentovati nasu zemlju | Miloje Sekulic | Linkovi | 3 | 10. 08. 2007. 11:08 |
Okrugli sto - Kako unaprediti kvalitet domaćih web sajtova? | Miloje Sekulic | Web site, dizajn i multimedia | 30 | 16. 01. 2007. 17:28 |
Nova zabava - rejting domaćih sajtova prema Netcraft.com | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 22 | 16. 09. 2006. 02:38 |