e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma, to me podseti na pricu od pre par (destina
![]() Posle nekog vremena slucajno naletim na coveka u nekom drustvu i pitam ga sto mi ne odgovori, a on mi mrtav ladan kaze: ma pusti, ja sam odavno prestao da citam mail za root-a, ima previse spama ![]()
![]() |
#2 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Imam osjecaj njegov sistem umjesto da koristi /var/log koristi /var/mail/admin za izvjestavanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi član
Datum učlanjenja: 20.03.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Sigurno se ne bi trebao ti lomiti oko toga sta napisati, kako pravilno pristupiti nekome ko nudi svoj reklamni prostor, uz odredjenu cenu.
Zasto bi morao biti dovoljno atraktivan ako ces vec uredno platiti. Ma takvi su ljudi, zbog cega to uraditi istoga momenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 02.05.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() To bi isto bilo kao i zakup kirije u nekom u stanu koji se nalazi u elitnom strogom centru grada.
Ako se ne svidjas gazdi ili on vec ima nekoga ko bi platio vise meseci unapred ili jednostavno ima nekoga ko vec ima finansijku pozadinu i transparentost iza svog poslovanja i sigurnih novcanih priliva-da li bi TI kao gazda tog sajta za zakup banera oglasavao nekog takvog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neverovatno iritirajuc problem | Mitrović Srđan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 16 | 02. 08. 2008. 18:01 |
Rambo skuplja pare za „Hipišizik Metafizik“ | BraMom | Opušteno | 0 | 11. 01. 2008. 19:42 |
Koliko vrediš? (Sve za pare) | mungos | e-Business | 26 | 16. 12. 2005. 14:55 |