(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#4 |
trabL
Certified
|
![]() pazi, bitno mi je da se vidi cela (preko cele strane) jer je celina.
Ako je smanjim nece biti "to to"... Hmmm... Ja bih je smanjio, ali da se preko CELE strane bilo kod browsera vidi samo slika, da nema praznog mesta na strani... Napomena: Ovo mi je potrebno samo za ovu stranu, prvu strano i to je privremeno resenje! Hvala na pomoci Tane ps>negde sam skoro video ogromnu sliku u beckground-u jednog sajta,pa cu ako pronadjem poslati primer... |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Smanjenje velicine bajtova slike | trazimcuruzabrak | Sva početnička pitanja | 43 | 07. 09. 2010. 03:24 |
Word press promena velicine fonta | presretach | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 7 | 26. 11. 2009. 11:45 |
SEO za slike | Old | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 02. 09. 2009. 01:34 |
ogranicavanje velicine browsera | pele | Sva početnička pitanja | 1 | 01. 09. 2007. 10:39 |
Hosting od 100MB koji je velicine 88MB !!! | shoba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 27. 09. 2005. 00:22 |