Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#8 |
član
Certified
|
![]() IMHO najbolji "community" CMS koga se možeš dočepati.
Koristio sam ga par puta (ništa ozbiljno) i odlično je završavao posao, ali ... ![]() Jedina mana (bar za mene koji je pooodavno "pobegao" od PHP-a ![]() I normalno, i18n deo poprilično "škripi", dosta toga je OK, ali podrška za sadržaj na više jezika nije najbolja (sve dok i18n ne uđe u core i neće biti mnogo bolje) -- ali od toga pate i svi ostali CMS-ovi koji su mi do sada dopali pod ruke, osim, možda, Plone-a. Tja. i moj trenutni sajt za firmu je pod njim, pokazao se OK kada mi je na brzinu trebalo da ga postavim (shame on me ![]() btw. Drupal 4.x ne radi pod FastCGI-jem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban Drupal programer | kubit | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 07. 05. 2009. 21:03 |
Drupal kickstart | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 04. 08. 2007. 15:15 |
Prevod za Drupal 5.0 | ZeroStyle | Web aplikacije, web servisi i software | 15 | 10. 06. 2007. 19:55 |
Tweakovanje Drupal-a | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 03. 12. 2006. 15:42 |
Meniji i Drupal | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 17. 04. 2006. 22:33 |