Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 03. 2007. | #31 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.03.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Jos uvek se pridrzavam tvog prioncipa 'tupa strana noza (nemam nista protiv ni katana)' |
|
23. 03. 2007. | #32 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
23. 03. 2007. | #33 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Ja se ne mogu sloziti sa vasim komentarima da je ideja "skroz promasena" i da Flash nije dobro resenje za ovakav tip projekta. Cak naprotiv! Hajde da napravimo ovu diskusiju konstruktivnijom pa obrazlozite zasto Flash nije pogodna tehnologija za ovaj projekat? Pritom imajte na umu da tu ne zalazimo u oblast upotrebljivosti same aplikacije u smislu krajnjeg korisnika vec same tehnologije izrade.
Sa druge strane, potpuno se slazem da sama upotrebljivost aplikacije prilicno skripi i da se je potrebno preispitati sve aspekte navigacije. Poslednja izmena od jasmanac : 23. 03. 2007. u 13:41. |
23. 03. 2007. | #34 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.03.2007
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Jasmanac, potpuno se slazem,
btw, trudicemo se da navigaciju u potpunosti izmenimo. Thx |
23. 03. 2007. | #35 |
novi član
Datum učlanjenja: 23.03.2007
0 "Hvala" u 0 poruka
|
ovako:
1. ideja je odlicna 2. dizajn jos bolji 3. sto se tice navigacije, ja nisam imao nekih vecih problema, mada bi bilo bolje kada bi se napravio malo veci kontrast izmedju pozadine i texta ("Prelaskom preko zastavica izaberite sajam" sam primetio tek iz drugog puta) kada se otvore "informativne strane" sve je tu: spisak virtuelnih sajmova, lista izlagaca... opet je jedini problem kotrast 4. devojaka koja na pocetku prica nesto... ako bi trebalo da se cuje... ne cuje se, verovatno zbog muzike 5. ljudi se ovde zale oko sporog ucitavanja... meni je trebalo da ucitam sajt oko 2-3 min (nista manje i nista vise nego bilo koji drugi kvalitetan flash sajt). 6. neko je spomenuo da 80% i vise ljudi u Srbiju koristi dial-up... ja poznajem 4 osobe kopje nemaju kompjuter, 1 osobu koja nema pristup internetu, 1 osobu koja koristi dial-up konekciju, svi ostali ljudi koje poznajem (a ima ih prilicno mnogo) koriste najmanje 256kbps aDSL ili kablovski internet da sumiram: pojacajte kontrast izmedju teksta i pozadine, pojacajte devojku na pocetku (ako ako uopste treba da se cuje) sve u svemu odlican sajt |
23. 03. 2007. | #36 | |
...
Qualified
|
Citat:
Realnost je da je vise od 70% na dial up-u |
|
23. 03. 2007. | #37 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Ja poznajem samo dvoje ljudi koji slušaju narodnjake...
23. 03. 2007. | #38 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Off Topic: Poznajem 1 osobu koja nikada nije videla crnca, 2 osobe koje nisu videle japance, i mnogo osoba koje su ih mnogo puta videle i nimalo im ne smetaju. Dakle rasizam nepostoji... Decko znas li sta je to statisticki validan uzorak ? |
|
23. 03. 2007. | #39 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Mislim da ova prezentacija uopste nije related obicnim vec poslovnim korisnicima a slozicemo se da u danasnje vreme svaka ozbiljnije firma ima broadband internet konekciju.
|
23. 03. 2007. | #40 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
jako lepo. svidja mi se
voleo bih da ovo mogu samo ovaj gornji deo gde je sam sajam da vidim u fullscreenu ili preko celog browsera. ovako je sve previse sitno. informativne strane mogu da se prebace na zasebnu stranu, na ovaj nacin samo ubijaju koristan prostor. takodje login za izlagace bih pomerio iz coska, nema potrebe da se provlaci kroz celu prezentaciju. na primer moze da se spoji sa "sta je potrebno za zakup prostora", pola strane info o zakupu koji vodi na formular, sa druge login za postojece klijente. mislim da je jednostavno potrebno izdvojiti administracioni deo od prezentacije usluga malo oko samog interfejsa i juzabilitija. fora sa klikom na zastavicu je super ali se samo ime sajma ispisuje previse sporo. neka se pojavi odmah na hover preko zastavice dok sajam moze da morphuje u pozadini. izbor standova nije najsretnije odradjen. ovi heksagoni nemaju smisla. mozda da probajte nesto ovako (link je cisto inspiracije radi). na samom standu umesto "Klikni..." opis toga na sta treba da se klikne. ima jos toga, treba obratiti paznju na detalje sve u svemu moze da bude jako dobro ako se izgura do kraja. sretno a da... prava stvar bi bila mogucnost da se na ovom sajmu nesto zaista i kupi |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Job Fair Nis 08 | Milos Micic | IT događaji | 0 | 20. 10. 2008. 20:01 |
SSL i virtual hostovi ? | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 08. 06. 2006. 14:52 |