|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Znam taman ovoliko koliko pise, "terminiranje međunarodnog telefonskog saobraćaja u lokalni" -izgleda da su "mjestanima" omogucavali da 'za dz' razgovaraju s inostranstvom... **** my father if i know... U redu je da 'apse ako neko ne postuje zakon, ali bljutavo mi je sto se u clanku i saopstenjima prica o "strucnjacima InternetCG i Telekoma" maltene kao da su i oni policija -samo sto nisu i lisice stavljali ("sto baca potpuno novo svjetlo na cijeli slucaj"
![]() Jadno je i to sto toliki publicitet daju necem tako glupom, kao da ova dvojica treba da plate ceh za svu nesposobnost i kukavicluk pravosudja u nekim mnogo vaznijim slucajevima... Dobro, dobro, necu o politici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Qualified
|
![]() Ma ne, bre!
Tipovi su terminirali saobracaj, a to znaci da su omogucavali da se iz inostranstva zove u CG, koliko sam ja shvatio. To telekonji smatraju da im je direktno turanje ruke u dzep, a na isti nacin se bore protiv toga i ovde u Srbiji. Doduse, ovde samo ljudima gase linije pod izgovorom da su ''upotrebljavali linije u nedozvoljene svrhe'' ili tako nesto... Cuo sam tako... Doduse, ovo zaista Telekomu mrsi konce s obzirom da onda oni ne mogu da drze umobolne cene ka inostranstvu, posto ocigledno vec rade kao VoIP terminatori (dvoznacne li sintagme ![]()
![]() |
|
|