|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja sam presao kod ptt-a i odlicni su ...
![]() |
#2 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Jos jedan glas za PTT
![]() A inace odes u postu, poneses ugovor koji je sklopljen (ako je sklopljen), popunis na licu mesta jedan formular (zahtev za raskid ugovora), predas ga i cao. E sad ne znam kakva je procedura kada hoces da ti uopste ne montiraju ADSL prikljucak na liniju, nakon podnosenja zahteva, vec da te odmah obrisu sa liste cekanja... EDIT: poistovetio sam Telekom ADSL i PTT ADSL, pa to uzmite u obzir ako sam rekao nesto pogresno ![]()
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 04. 04. 2007. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Da ne bude zabune, PTT ADSL i Telekom ADSL su 2 razlicite stvari.
Tako da posta nema nikakve veze sa Telekomom.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
AJAX Chat - Koliko zahteva je previše zahteva? | Ilija Studen | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 26. 10. 2007. 12:56 |
Sporo usluživanje zahteva... | Ilija Studen | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 02. 04. 2007. 20:26 |