|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Znas kako, i meni su govorili kao "daj nemoj da se foliras, nema ko ne voli narodjake" a onda kada su provalili da ja dodjem na svadbu i posle pola sata palim jer ne mogu da izdrzim onu torturu, skapirali su da mi stvarno uzasno smeta taj horor.
Moje dete ode na deciji rodjendan i puste neke one budale tipa Ana Nikolic, Zeljko Joksimovic... moje dete stoji i gleda, ali zato zna sve decije pesme napamet, odgledali su sve decije filmove, odlgedali su sve predstave u Pinokiu i Puž-u. U kolima me cimaju "pusti tata rokenrol" a ja ubacim kasetu Sepulture, deca se iskidaju od skakanja u kolima... (dok gospodja ne poludi - ona slusa "malo" mirniji rock'n'roll. Ako ipak ima nekoga ko ne veruje, pozivam ga da se provoza samnom kolima (taman da nauci i najgore psovke koje je ikada cuo u zivotu) ![]()
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nova verzija APE | ReLaX | Flash | 4 | 21. 05. 2007. 20:41 |
Najavljena verzija Oracle 11g | Dejan Topalovic | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 0 | 24. 10. 2006. 23:08 |
Web 2.0 - neke stvari su jednostavno neodržive | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 27. 08. 2006. 19:18 |
Corbis.com sad pa nikad :) | boccio | Opušteno | 7 | 02. 03. 2006. 17:15 |