![]() |
#1 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() Mozda sam neobavesten, ali ja sam za ovu seriju saznao tek pre nekoliko meseci! Inace sam veliki fan SF-a!
Pa, u svakom slucaju, kada sam odgledao prvu epizodu ove serije osetio sam one leptirice u stomaku i u tom trenutku sam znao da cu posvetiti svoj zivot pronalazenju i gledanju svih epizoda ma koliko god da ih ima! I tako prica ide dalje... Tako da sam sada negde na pocetku 3. serijala i sa ushicenjem iscekujem svaku sledecu epizodu! Sta da kazem stravicno sam se navukao! ![]() Skoro je za najnoviji xBox izasla igrica bazirana na ovoj seriji! A izasao je i demo standalone mod-a za sve ljubitelje Freespace-a 2 pod nazivom Beyond The Red Line koji mozete naci odje Ima li ovde jos ljubitelja BSG-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Battlestar Galactica je za mene na trecem mestu.
1. Heroes 2. FireFly 3. Battlestar Galactica |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Za pocetak odgledaj staru galacticu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() Citao sam dosta o staroj seriji, i za sada mi se vise svidja re-imagined verzija! A i tesko je doci do nje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dejan Ranisavljevic
Certified
|
![]() Meni se stara Galactica ne svidja ni malo.
Inace sve novije scifi serije su brutalne, nov nacin snimanja efekti ... etc ... Moja lista bi bila: 1. Stargate SG-1 ( Koji je pri kraju, ali meni najbolja serija ...) 2. Stargate Atlantis ( Meni bolja od Galactice) 3. Galactica Toliko o scifi-u, Relax ako nisi gledao obavezno pogledaj Stargate Atlantis. Koji krenuo da se emituje isto kad i Glactica, znaci 3 serijal je u toku ... Pozdrav fun-ovima scifi-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Nisam ni rekao da je stara bolje, ali je vredi odgledati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Heh, ja se i dan danas sjecam stare, iako je proslo preko 20 godina... Dirk Benedikt je bio idol generacije
![]()
![]() |
#8 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Kako se zvalo ono cudo od kucnog ljubimca?
![]() Inace ko nije gledao toplo preporucujem: Dr Who Red Dwarf (narocito ako volite britansku produkciju) Poslednja izmena od McKracken : 18. 04. 2007. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E sad, ne pretjeruj...
![]() Morao sam da izguglam: Zvao se Muffit, http://en.battlestarwiki.org/wiki/Muffit ![]()
![]() |
#10 |
PREFEKCIONISTA
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Galaktika je fenomenalna. Mada... Star Gate SG1 mi je i dalje na prvom mestu
![]() Ako volite Galaktiku, posetite moje forume iz potpisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|