SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() ma ozbiljan sam
ja sam nekad provaljivao sumnjive karaktere koji se tek vide hexa tekstualnom modu, svaki karakter hexa zapis ![]()
![]() |
#2 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Sta? ne pises u binarnom? Pisi kuci za odelo!
Inace, meni se desavalo da ponekad uleti poneko strano telo u vidu nevidljivih karaktera koji se vide samo u hexa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Svaki normalan editor ima opciju da prikaže non-printing karaktere, pa nema potrebe za kopanjem po hexu
![]()
![]() |
#4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Otkud ti ideja da blues koristi normalan editor
![]() (jao sto trolujemo ![]() Elem, pretpostavlojam da ti je najlakse da udaris jedan preg_match ili sta vec za neprintabilne karaktere, pa da vidis da li isti uopste postoje, njihovu ascii vrednost i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ma uzmes total commander, F3 i view hex, kakav editor, kakav regexp, kakvi bakraci
![]()
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 05. 06. 2007. u 01:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne, ne, rekli smo da nećemo da gledamo u hex
![]() Ne znam, kad bi npr. pisao source u svesku (najbolje A5 formata, to odprilike odgovara širini 80 karaktera, baš kao terminal), pa istu skenirao i zatim propustio dobijene slike kroz OCR, sigurno ne bi imao tih problema sa non-printable karakterima... ![]()
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() da zaista, a da obrises tih par linija i napises ih ponovo?
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
App za pisanje dokumentacije | dinke | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 03. 12. 2010. 21:42 |
Kohana: Kako query builderu poturiti mysql funkcije? | ivanhoe | PHP | 0 | 24. 03. 2010. 13:20 |
UTF-8 pisanje u fajl | Nemanja Avramović | PHP | 7 | 24. 09. 2008. 01:35 |
PHP MySql Query i opterecenje servera ? | ColdKeyboard | PHP | 17 | 16. 09. 2008. 21:58 |
mysql, php i unbuffered query | ivanhoe | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 1 | 21. 07. 2006. 04:50 |