![]() |
#8 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ok, ne svidja vam se ovo sto radim ... to je normalno jer ova oblast nije toliko zastupljena kod nas i sve sto je strano, na pocetku je odbojno. Vani, sve je ovo deo svakodnevnice.
Ja pokusavam da podignem nivo svesti o sigurnosti na mrezi za dobrobit celog naseg interneta, naravno samim tim donosim i sebi vise posla ali to je cini mi se normalno jer koliko vidim i svi vi svakodnevno objavljujete nova "otkrica" u oblastima u kojima ste strucni. Vise puta sam procitao analizu ovoga i onoga, u raznim oblastima, od kodiranja preko dizajna pa sve do ekonomskih poteza i marketing trikova. I sta sad ? Ja objavim nesto u vezi sigurnosti, i to je lose ? U konkretnom slucaju, da smo profesionalci kako se prica, pogodak bi vec sve ovo imao samo za sebe, ali ja nisam imao nikakav reply ... ali u svakom slucaju za neki dan a mozda i vec danas najveci lokalni pretrazivac ce biti sigurniji za svoje korisnike.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Fake CLID kao rupa u sigurnosti | dkurel | Komunikacije | 0 | 17. 10. 2005. 03:17 |
Keyword analiza ( primer ? ) | [nq] | Marketing i SEO | 5 | 09. 07. 2005. 16:15 |