|
![]() |
#1 | |
Python Ambassador
Master
|
![]() Moja bivša (tastatura) je pretrpela bratevljev fliper, vožnje i doom, moje žurke i devojke, kafu, crno vino i đus (e ovo je već malo zeznuto za čišćenje). Nakon 3-4 godine dobrog rada najzad ju je zamenila nova tastatura uz koju sam kupio novu mašinu
![]() Citat:
![]() Mada se i to da popraviti ![]() Kôd:
#ifndef tasturu #define tasturu tastaturu #endif
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mozda "tastatura" postaje "tastura" kada se ne prosipa puno po njoj nego sve ode niz zdrelo ? I obicno idu u paru, znaci 2 "tasture" + 2 monitora + ...
![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 09. 12. 2005. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() crnu tursku ne pijem, samo one instant gluposti, nekad dobro dodju za budjenje (jutarnje, ne nocno), ali preferiram uvek dobar caj umesto kafe. mada, i kad sam ostajao budan po par dana za redom, nisam pio ni kafu ni caj ni nista. samo sedeo, i radio, radio..
a da, kad bi neko zabranio mleko, mislim da bih crkao (prvo od muke, pa onda od nedostatka istog) uzgred, znate na sta lici pumpa za vodu u koja tera otpadnu vodu od pranja soljica za kafu (posle nekog vremena)? na vrlo pokvarenu i zacepljenu pumpu...
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 09. 12. 2005. u 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() dream on.
![]()
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ne stvarno... to za mleko... kako bre kafa sa mlekom, pusti to bre, to su meni pravili kada sam imao 4-5 godina posto nisam hteo da pijem mleko pa mi pomesaju sa kafom
![]() ![]() Tek kasnije su se pojavili oni fensi ... kako bese "Kraš ekspres". Jel' se neko seća toga? ![]()
![]() |
#7 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() jel neko cijepa onaj "fast"? brate to su bombone u tecnom stanju! brutalno mirise, inace ja se lozim do jaja po defaultu na sve sto je vestacko i jakog sladunjavog mirisa.
![]() sabijem po 2 na dan kad sam "on a role". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
profesionalac
Qualified
|
![]() Citat:
![]() Nikad nisam mogao da pijem obično mleko, tek od nedavno (ali samo ono dugotrajno). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Community master - Hrvatska, Bosna, Crna Gora | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 02. 2008. 22:57 |
Do koliko kafa ste dogurali :) | raindog | Opušteno | 41 | 15. 09. 2007. 14:58 |
Naplata usluga Srbija, Bosna, Crna Gora | Pedja | e-Business | 9 | 06. 06. 2007. 09:34 |