|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 06. 2007. | #11 |
Designer guy
Wrote a book
|
Hteo sam da kažem kako neki programeri bolje dizajniraju od osobe koja je dizajnirala ovaj sajt. Iskoristio sam stereotip da programeri nemaju oko za dizajn da se našalim, no biggie.
|
19. 06. 2007. | #12 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Dali uopste znate da prepravite template i formatirate izgled i velicinu slike i teksta ,ukoliko neznate vi nemate nikakvig takozvanog programera ili sta vec/ili coveka ne placate adekvatno/.
Off Topic: Interesantno je da kao Moderator na Forumu imas pravo da postavis bilo kakav 5min php sajt za kao ocenjivanje (citaj reklamu sa opisom) a ja ulozih 100 sati rada na test verziji i nisam imao tu privilegiju da pokazem svoj rad niti sam dobio odgovor zasto moj topic nije postavljen. Koncepcija postavjanja vaseg sajta je pozitivna ali mislim da svaki sajt treba izbaciti kao konacni i zavrsen sadrzaj sajta na domen a ne postavljati samo da sto pre postavite i stalno nesto menjati. |
19. 06. 2007. | #13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
@nocom: Ako ti je prvi post bio obrisan,to je iz razloga sto je protumacen kao spam,ako se dobro sećam ja sam ga obrisao ... reklamirao si neki direktorijum ... mada možda i grešim.
Još jedna stvar,pripazi na način na koji se obraćaš članovima. Što se tiče da li neko ima privilegije ili ne,to se teško stiče a lako gubi ( Gledaj na nas kao jednu malu hejtersku komunu )
19. 06. 2007. | #14 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Evo teme za download World Press ( ne koristim ga za sada i izvinjavam se ako ste vec videli doticne ) http://themes.wordpress.net:80/ pogledajte obavezno ovo http://www.emilyrobbins.com/how-to-b...wnload-266.htm i naravno net design http://www.kaushalsheth.com/themes.
Ima ih jos ali ja nemam vremena da vam sve prezentujem i nadam se da ovo nece biti obrisano . |
19. 06. 2007. | #15 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Citat:
19. 06. 2007. | #16 | |
133t
Master
|
Citat:
ih, pa ne možeš tako da razmišljaš tako, možda ljudi neće dolaziti zbog dizajna, ali neke će sigurno odvratiti ovakav katastrofalan dizajn. |
|
19. 06. 2007. | #17 |
Moderator
Professional
4 "Hvala" u 4 poruka
|
mala doza boljeg dizajna bi bas prijala
poduhvat je odlican, ekipa je pravi cirkus zanimljivo i dok god budete radili vase intervjue imate veliku veliku podrsku sjajna je ideja, malo fali oko realizacije ali posecivacu sajt redovno
blog: mrsteel.wordpress.com www: hagane.us del.icio.us Hagane Flash Forum - od pocetnika do eksperta Poslednja izmena od MrSteel : 20. 06. 2007. u 00:04. |
19. 06. 2007. | #18 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Slazem se sa vecinom ... sjajna ideja samo malo treba poraditi na (dizajnerskim) detaljima.
20. 06. 2007. | #19 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
Citat:
Miloje
20. 06. 2007. | #20 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Miloje me preduhitri sa pitanjem koje sam htio da pitam
Dejane, cestitam na pocetku rada, sretno! I sredite malo sajt, bez obzira sto vam se sad cini da to nije nesto sto je primarno |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
adsense i video | buksula | Marketing i SEO | 6 | 30. 09. 2007. 21:51 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 12:37 |
Video software | blogowski | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 03. 2007. 20:29 |
The best ownage video ever | Ilija Studen | Opušteno | 12 | 29. 11. 2006. 19:28 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 13:42 |