![]() |
#8 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() samo da se nadovezem apropo crnog piva--najzalije mi je sto nema vise crnog tocenog becejskog...uffff, kako je to dobro, sad mi je zao sto ga nisam dovoljno popio dok se moglo naci...
citajuci dinketovu poruku skontao sam da iammo isti ukus po pitanju izbora piva. PS ali e, kada je dosla plastika u novi sad prvi put...pa to je bilo neverovatno kako sam bio odusevljen, kako klinci smo se lozili na fortije (forty ounce, ona amerska klosarska piva sto cirkaju crnci u spotovima), i onda kada su dosle plastike (MB) to je bilo satiranje na ulici. ![]() sada kad mi neko pomene plastiku samo ga pogledam...whaaaa'??? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebni programeri | linnch | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 16. 12. 2009. 23:35 |
Potrebni PHP programeri | XORStudio | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 06. 08. 2009. 17:54 |
DPT druzenje - rafting + janjci + pivo? | torbica | IT događaji | 31 | 14. 05. 2009. 14:16 |
Plati pivo | Vladimir Rodic | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 13 | 16. 04. 2009. 13:34 |
Potrebni testeri - svaki bug pivo! | flash_back | PHP | 34 | 28. 12. 2006. 04:03 |