![]() |
#10 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Ne znam odakle mungosu njegov email, ja mu ga sigurno nisam ni dao ni prodao, po meni je mungos izblefirao a ovaj naseo, ono što je ovde problem je javno "čerečenje" nekoga, očigledno je da je ovaj momak učlanjen samo zbog toga. A pošto je to nešto što ne želim na forumu, bilo da je u pitanju mungos ili neko nepoznat (kao što sam reagovao na onoj temi gde se napljuvali onog ...69.com nešto ), ono što bih ja sigurno uradio je da pokušam da 100% utvrdim ko je on, odakle je i šta bre hoće. Ako je došao samo da pljuje nekoga, neka koristi email ili telefon ili inter-****ing-floru... to me ne interesuje, interesuje me samo ono što se dešava na forumu. A da bih dao još malo dokaza o svojoj objektivnosti, setite se da sam baš i mungosa "nagazio" prošli put kada su bile neke prozivke. Dakle ne radi se o ličnostima nego o principima. Ja od tih principa ne odstupam, bio to mungos, goxy17 ili onaj whatever-69-com ... Meni ovaj liči na onog lika koji je komentarisao ne tehnolopolisu kako se na DPT prodaju email adrese i kako DPT spamuje... to može da kaže sam neko ko je ili jako glup ili jako bezobrazan i zlonameran.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
"Prodaja magle"... i druge stvari | blogowski | Linkovi | 59 | 07. 09. 2007. 19:52 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |