30. 06. 2007. | #11 | |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Pogotovo ti to ne bi smao ni da kazes. Mnogi gledaju u tebe i ne trepcu a kada tako nesto uradis, to je vrlo los primer.
Citat:
30. 06. 2007. | #12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pedja, ti me zezas ili me opet ne kapiras? Jel' ti stvarno verujes da sam nekome dao ili cak "prodao" neciju email adresu? Zar ne vidiš da lik provocira, cela ideja je da diskredituje mungosa i usput koga još zakači.
30. 06. 2007. | #13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Šta vam je ljudi,ako čovek koji provocira celu ovu priču stane iza sebe sa imenom i prezimenom, i nekim dokazom da je to on, možemo da pričamo dalje.
Inače pošto osim bluesmana ja još mogu da pogledam koji je email pri registraciji član dao, isto kažem da mu nije dato, i verovatno da je blefirao jer ne postoji ni jedan drugi način da se to uradi, sem preko mene ili bluesmana.
30. 06. 2007. | #14 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Stvarno je tužno što admini žele da profitiraju na našim email adresama. Kontam da je to bio plan od početka - da se nakupi 1000 i kusur korisnika da bi se na kraju na njima moglo profitirati. Sramno...
30. 06. 2007. | #15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ilija ukljuci irony tag
30. 06. 2007. | #16 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
01. 07. 2007. | #17 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 28.03.2007
Hvala: 4
3 "Hvala" u 2 poruka
|
(komentar, posto ste prerano zakljucali moju temu)
Sto se napravi ! Malo sam citao te vase blogove (mungos, miloje,bizi...) pa reko da napravim jedan , kako to vi kazete, "buzz". Nije los "buzz" izgleda, kako kaze Varagic - nikad nije vidio da 64 ljudi stovremeno cita neku temu na ovom forumu Sto se tice Marka, sto smeta ako je momak upucen u neke stvari i servira nam neke korisne informacije da ih lagano iscitamo, a posle prosvrljamo po komentarima i vidimo koliko je to validno po kritici komentatora sa njegovog sajta, i usput saznamo jos po nesto. Ja vjerujem administratoru na rijec da nije "prodao" mail Marku, vjerujem da je to bio ipak dobar blef Markov. Opet, nije lose ispalo ni "provokatoru" (imenjaku) goxiju, ufatila mu se mnogo vece riba od BB, naravno DPT koji se , koliko vidim, jako dobro kotira na alexa.com Da budem iskren, imam i ja malo udjela u tome (zapaljiv naslov), ja sam pazljiv ucenik Mozemo samo zahvaliti Marku na svom trudu na sajtu, sjetite se samo ko nam je , i sa koliko godina ,osnovao dizajnzonu |
01. 07. 2007. | #18 |
133t
Master
|
ko bre osnovao DZ?
onaj sto je osnovao DZ je cak mladji i od Marka. |
01. 07. 2007. | #19 |
Designer guy
Wrote a book
|
^ Stefan (Trunks), gariša je na netu aktivan po forumima tipa od petog osnovne ili tako nešto.
|
01. 07. 2007. | #20 | |
133t
Master
|
ma ja to znam, ali on ocigledno ne zna
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 20:21 |
"Prodaja magle"... i druge stvari | blogowski | Linkovi | 59 | 07. 09. 2007. 20:52 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 12:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |