|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Master of the domain
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.07.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
Promocija u Novinama je naravno dovela do uspeha, jer ko hoće da kupi tepihe on ih i traži na stranici gde se prodaju tepisi... Nema lutanja... Po mom mišljenju, ova treća opcija je trebala da bude primarna, jer naravno da će se najviše ćilima prodati po domaćinstvima, imali oni internet ili ne ![]() Jako je bitna procena koju vrstu marketinga ili reklame odabrati za odredjeni proizvod ili uslugu. Ono što je za jedan proizvod uspešno, za drugi može da bude katastrofalno neuspešno.. PS. Kopiram svaki moj post pa bih zamolio moderatora da ga ne briše bez razloga, jer želim konstruktivno da doprinesem u oblastima za koje mislim da sam stručan. Ovo je jedna od tih... Hvala...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Popbox in-line oglašavanje | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 12 | 11. 11. 2010. 05:13 |
MySQL: Više tabela, više baza ili? | Ilija Studen | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 22 | 22. 10. 2007. 23:24 |
line numbering | dee | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 7 | 06. 04. 2007. 14:16 |
Internet marketing tematika u marketing časopisu Taboo | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 0 | 17. 08. 2005. 12:46 |