Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Spam anyone?
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Zašto? Meni ovo liči na regularan oglas za posao i ponuda je čak interesantna osim onog dela u vezi selidbe u Zagreb...
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Definitivno nije spam. Ja bih inače jako voleo da ponude za posao zatrpavaju moje sanduče kao reklame za kojekakve tablete, uvećavanje koječega i slično
![]()
![]() |
#4 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Sorry, alarmirao mi je spam filter. Slobodno brišite ovaj offtopic
![]() 127-mi post? Kako je to lep i okrugao broj (ako svet posmatrate iz binarne perspektive) ![]()
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Lepo ovo zvuči samo što ne verujem da će iko da bude dovoljno lud da ode u Zagreb da bude Internet manager ... Čak da i dobije posao pitanje je koliko će moći da se naš Srbin snadje u lijepoj našoj ...( bez uvrede )
![]() |
#6 |
expert
Expert
|
![]() Da zadovoljavam kriterije, ja bih probao
![]() Radi posla, a ne da vidim kako ce me primiti braca 'rvati. Zasto bi inace trazili nekog ovdje? Sigurno ne zato da bi ga doveli sebi da ga kinje i maltretiraju, a samim tim i on svoj (njihov) posao da upropasti. Treba im neko ko zna posao (tacka)
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ne verujem da bi bio problem u firmi, ali na ulicu, u prodavnicu dok kupuješ "hleb"... nisam siguran da bi se smeškali previše...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko para da trazim za project manager poziciju u UK? | teknoledge | e-Business | 16 | 29. 10. 2009. 18:10 |
Google Ad Manager | Dzordz | Marketing i SEO | 5 | 20. 10. 2009. 13:48 |
Da li znate neki Password Manager | f14Tr0n | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 30. 07. 2008. 14:34 |
Web FTP manager | cvele | Planiranje i usability | 12 | 22. 02. 2007. 09:42 |
Bolji task manager | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 26. 12. 2005. 10:21 |