Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Pazi, i ja i dobar komad ljudi koji su studirali samnom, o elektrotehnici znamo svaki dan sve manje. Kao što rekoh skoro, još uvjek znam da ne valja stavljati prst u utičnicu, ali mi je bogami trebalo vremena da se sjetim što to bješe Hevisajdova funkcija... Jednog dana ću zaboraviti i Omov zakon (i ona druga dva pravila što idu u paketu, kako se zvahu?). Logično je da inžinjeri koji imaju poslove na kojima stvarno rade, vremenom odlutaju u druga zanimanja, jer mozak koji tako i toliko radi & analizira, ne može da se "skrasi" - traži nove izazove koje ili nalazi ili tone u neku vrstu apatije/ogorčenosti... Ovo ispričah koliko da se razumijemo (nadam se) pošto se ovo što ste dosad napisali (in my book) nekako podrazumijeva ![]() Spremio sam i ostatak odgovora, ali nešto mi se učinje da sam već i prvom porukom počeo da hodam po granici mudroseranja i kvarim čovjeku temu čija namjena bješe traženje kvalitetnog kadra a ne priča samnom... Izvini, Miloje ![]() Ako bi neki dobroćudni moderator splitovao temu, rado bih nastavio... Hvala ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Internet na TV Avala | Miloje Sekulic | Opušteno | 5 | 20. 10. 2006. 20:48 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 02:50 |