Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dragi naš prijatelju, ovo je jako lepa ideja, ali pošto smo offtopic već 3 strane moram da primetim još nešto, ako nemate ništa protiv. Iz nekog razloga, mnogo je bezbednije boraviti kao Hrvat u Srbiji nego Srbin u Hrvatskoj. Meni je drago da se vi lepo osećate ovde, bilo bi mi još draže da se i ja lepo osećam u Dubrovniku na primer, ali to na žalost nije slučaj.
Da ne bude da pričam neke "urbane legende" znam iz prve ruke kako se moja sestra sa zetom provela vozeći letos kroz hrvatsku do Pule sa BG tablicama. Od podignutog srednjeg prsta pa sve do "sečenja" puta... bilo je svašta... Što se posla tiče, vrlo interesantno. Hajmo sada da se vratimo na posao, zbog toga smo ovde, zar ne ![]()
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko para da trazim za project manager poziciju u UK? | teknoledge | e-Business | 16 | 29. 10. 2009. 18:10 |
Google Ad Manager | Dzordz | Marketing i SEO | 5 | 20. 10. 2009. 13:48 |
Da li znate neki Password Manager | f14Tr0n | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 30. 07. 2008. 14:34 |
Web FTP manager | cvele | Planiranje i usability | 12 | 22. 02. 2007. 09:42 |
Bolji task manager | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 26. 12. 2005. 10:21 |