![]() |
#11 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.08.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() @dzordz
Meni se i ovako znoje ruke, a kamoli na tom delu. ![]() @Ilija To sto je bezicna mi ne smeta, jer imam dokone punjive baterije i punjac ![]() Mis me ne zanima jer imam MX1000. Ali u CT uz taj komplet se dobija Logytech daljinac (koji sam kosta oko 2700). hm... @liquid Wave deluje prelepo ali izlazi tek u oktobru. Ono sto me "plasi" kod ergo je to navikavanje i kucanje. Prelazak desne ruke na levi deo (skoro da se ne dogadja, ali mozda ponekad). I mozda najbitnija stvar mi je sledece. Kakvi su dugmici na M$-u? Mekani? Plitki? Duboki? Ako bi neko mogao da mi uporedi sa nekom obicnom tasturom. I da li je moguce da prsti klize sa jednog tastera na drugi ili su oni veliki pa to nije moguce (nadam se da me razumete). Hvala puno!! pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
sharovanje tastature, misa i monitora | ivanhoe | Opušteno | 4 | 21. 07. 2010. 06:29 |
Tastature s Trackball-om | misko_ | Opušteno | 6 | 25. 06. 2009. 15:22 |
Automatska promena tastature na sajtu | Pedja | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 07. 04. 2007. 06:50 |
Par pitanja u vezi Maca i tastature | Ilija Studen | Hardware | 33 | 19. 12. 2006. 14:18 |