|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() PR moze da se kupi, pa to ne moze biti osnova za dokazivanje. Samo sam odgovarao Mungosu za prozivku da imam osrednji PR. Za dobar rezultat smatram kada ti google dnevno posalje 6000 poseta. Naravno, za to ti je potreban i sadrzaj, i kvantitativno i kvalitetno. U pitanju je sajt www.pazovacafe.com Analizom ces doci do zakljucka da nemaju gotovo uopste kvalitetan sadrzaj [cast izuzecima], i vrlo malo backlinkova, tako da im je moj backlink bio jedini koji ih je vukao na gore. Kada sam ga sklonio, posle 7 dana je krenuo pad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SEO expert
Certified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
I posto je imao sitewide link to mu je dalo dovoljno link juice-a da rangira - micanjem linka gubi gotovo sve.
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Knowledge base
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() To je upravo i poenta onoga sto sam hteo da pokazem onom statistikom.
Jedan kvalitetan link ih je izvukao do neke tacke, kada su imali oko 400 referral-a sa googla. Link uklonjen, i njihove pozicije u pretragama se rushe kao kula od karata. Mozda sam se pogresno izrazio kada sam to vezao za PR, ali sam mislio na backlink sa sajta koji ima dobar PR. Sada im je PR 3, videcemo koliki ce biti kada prodje PR refresh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Kojom logikom elegantum.com ima PR 5/10
a devprotalk.com npr ima 4/10???
![]() |
#5 |
Super Moderator
Knowledge base
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() google cesto menja algoritme i logiku za PR - tako da se desi da slabije linkovan domen padne za 1 rank...
tu igra igru mnogo faktora. uskoro ce PR refresh pa cemo videti koji PR ima DPT. ja bih licno voleo da se DPT vrati na 5... iako je bluesmanu sve jedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() a i forumi inace imaju dosta cesto nesto nizi rang nego sto vecina misli da zasluzuju. Razlog je veliki broj strana koji se generise i na koje se linkuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Who gives a ... ? Ali stvarno? Ovo je takav forum da mu taj rank ne znači skoro ništa.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vredi li nesto | djole1989 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 17. 09. 2008. 20:47 |
Sta vise vredi? | oksite | e-Business | 20 | 09. 05. 2007. 01:07 |
computeSpectrum AS3 Primer | MrSteel | Flash | 6 | 09. 05. 2007. 00:10 |
primer ugovora | bukovski | Opušteno | 17 | 13. 03. 2007. 00:33 |
Koliko ovo vredi? | sirNemanjapro | Web design, Layout, User Interface | 10 | 16. 06. 2006. 22:50 |