Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.10.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zdravo komšija
![]() Sve je bilo dobro do pre mesec dana (nešto povezujem sa ovim što je Nixa rekao... )... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa pazi, hajde nisam toliki "zavisnik" mada mi je posao baziran na web-u. Mogu da se snadjem i sa dialup, kako sam godinama mogao... ali to je najmanji problem. Veći problem je što imam klijente iz inostranstva sa kojima redovno skype-ujem (dogovori, sastanci ... ja to sve online) i oni već počinju da sumnjaju da ih lažem pošto ne mogu da poveruju u ovu priču.
BTW, ovo pišem sa cable konekcije, a dokle - ne znam. Možda mi već kada kliknem na submit napiše "cannot resolve host". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Qualified
|
![]() Ajoj, bratanče!
![]() Pričaj mi o tome. Ja kao pokušavam ovde u Somboru da se snadjem za net. Neobee suckZ ![]() ![]() Nadam se da ce SBB biti malo bolji iako su skupi. Doduse moji živci i obavljen posao koštaju MNOGO više. Ua jeftini provajderi! ![]() Bilo bi možda zaniljivo da napravimo neki mali uporedni prikaz ISP'ova u Srbiji.
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Bolje jedan veliki uporedni prikaz malih provajdera u Svrbiji. Inace, krajnje nezahvalan posao...
![]() |
#5 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Ako ti je neka uteha, i ja sam opet na dial-up konekciji (da, preselila sam se
![]() No vec sam sa gazdaricom isla u sbb da potpisemo ugovor, a dok mi ne uvedu, verovatno cu uzeti adsl. Za KDS sam cula da ljudi imaju relativno losa iskustva, kao i za IKOM. sbb se meni pokazao kao dobar, samo se nadam da me nece izneveriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Citat:
BTW, internet im je odličan. Prepaid paketi su sada na 2Mbit/s, a ako ti se više sviđa flat - u lokalu imaš odvojeni flow na 512Kb/s nezavisno od brzine koju uplatiš. Dušu dalo za P2P ![]() Inače, IKOM i RVKDS blokiraju izlazni port 25, tako da su korisnici osuđeni na njihove SMTP servere. Toliko o 'neograničenom' Internetu.
![]() |
![]() |
#7 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Pa u proslom stanu su mi uveli CATV dva dana nakon potpisivanja ugovora, ali su tada jurili ugovore ko blesavi da bi presekli IKOM da se ne siri prema centru. Dosli su mi na vrata, potpisao se ugovor i za dva dana eto meni televizije.
U zgradi gde sam sada, znam zasigurno da su prisutni i IKOM i SBB. IKOM na centralnoj anteni, a SBB direktnim uvodjenjem u stanove. Srecom moj sprat je jedan od onih gde vec imaju neke pretplatnike, pa se nadam najboljem. Sad, znam da neki cekaju i po dva do tri meseca za uvodjenje, posto je najkriticnije uvodjenje kabla u stan. Posle toga, uvodjenje neta nije problem. Kako sam se raspitala, ADSL moze da mi se uvede za nekoliko dana, sto je dobro, posto mi treba net 'ki leba'. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
KDS-ov kablovski internet da ili ne?! | bOkIcA | Istine i zablude | 3 | 26. 01. 2010. 01:25 |
Skype Sucks! | dkurel | Komunikacije | 6 | 10. 01. 2008. 16:48 |
KDS kablovski internet | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 23. 11. 2005. 19:31 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 02:50 |