|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Treba li da nacrtam ..Verat je preprodao svoj link on ima samo 155 mb/s i ne moze ( niti hoce ) da uzima jos,tako da sve sto ukljucuje Verat kao nadprovajdera je u najavi propast ( na krace ili duze staze ) .
Trenutno ( koliko god to zvucalo ludo ) SBB ima najkvalitetniji internet ,samo jos uvek muce muku sa internom infrastrukturom ,zato recimo Vracar u Beogradu ima ocajan internet a u centru odlican i slicno...gledaju da ceo Beograd prebace u optiku i da klasican kabal bude samo u zgradi. Kvalitet interneta je najbolji ( nemoj da me neko shvati pogresno ne radim ja u SBB-u niti imam nesto od njihove reklame ) ,i SBB je buducnost interneta u Srbiji. my 2 cents...
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Nixa potpuno te podržavam što se SBB-a tiče, trenutno su najbolji, a trude se da to i ostanu, samo još par dobrih stručnjaka da zaposle i biće najbolji.
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ja koristim dugu vezu.
Cable/256 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Ja imam sbb 256k i radi manje-vise ok ako ne racunamo povremene glitch-eve i cinjenicu da mi cele prosle nedelje nije radio FTP (izgleda da im je ping timeout na serveru bio jezivo kratak iz samonjimaznanihrazloga). Kuci imam KDS 64k, to uopste necu komentarisati, blues zna kako mi/nam je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Eh, ne napisah da koristim 128kbit/s SBB kabl. Nije lose, mada nekad puca veza leskovac <--> ostatak sveta (pingujem i mogu da se povazam na le.sbb.co.yu ali na www.sbb.co.yu nema ni pinga ni HTTP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
In da house
Qualified
|
![]() Hehehe kad sam na faksu maltretiram Iliju, Olivera i Godzu to share their PHP secrets i usput surfam na 8mbit-a
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() @Vokic:
Gresis, postoji econtrol-ov access point, malo pored predajnika na Vencu. Samo sto antena kosta nekih 500e ![]() Za ostale wireless-e ne znam, neka prica neko ko zna vise o tome, ali iz nekih planova za jedan neostvaren projekat, mogu ti reci da je u planu bilo da wireless ide preko vode, a taj plan je pravio covek sa iskustvom u radu sa wireless mrezama.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koju sifru delatnosti koristite??? | gaganed | e-Business | 18 | 09. 11. 2011. 15:01 |
Ubrzajte vezu s internetom koristeći openDNS, garantovano radi | Nemanja Avramović | Komunikacije | 0 | 22. 07. 2007. 03:31 |
Koju VoIP aplikaciju koristite? | Dejan Bizinger | Komunikacije | 17 | 20. 03. 2007. 12:07 |
Nastavljajte temu koju otvorite | pravim.prvi.sajt | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 35 | 16. 01. 2007. 22:06 |
koju klasu za pdf? | Blood | PHP | 14 | 15. 05. 2006. 13:17 |