|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
|
![]() Ima li još nekoga osim tebe iz Srbije ili Ex YU?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Koliko sam ja video nema nikoga iz ovog dela Evrope, osim mene i jedne grupe slovenaca (njih troje). FOWA ima svoj community sajt gde se svi registrovani loguju i onda mozes da trazis ljude po interesovanju i slicno, ja sam bas pretrazio sve i nisam nasao nikog drugog. Nisam nasao cak ni Rumune, Bugare, Grke... nikoga sa Balkana, ali to sto ja nisam nasao ne znaci sigurno da ih i nema.
![]() |
#3 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Andrew Shorten:
"Yesterday at Future of Web Apps in London we presented 10 web applications built using Adobe technology that we believe best represents the capabilities of Flash Player, Flex and AIR, whilst highlighting to a wider web designer/developer audience the type of applications that we think will become the standard for Future Web Applications. Here’s what we showed:..." http://www.ashorten.com/2007/10/04/f...ture-web-apps/
![]() |
#4 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |