![]() |
#31 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Posle facebook-a moglo bi da dodje nesto iz srbije
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa facebook je ipak neka aplikacija, myspace je to usput postao tek kada je postao popularan, a to mi je enigma, kako je uopste dosao do te popularanost kada je sajt od pocetka bui blagi uzas....
Ne daj boze da je (autor) postavio ovde temu: "Kazite mi sta mislite o mom sajtu" i stavio link na www.myspace.com Ja mislim da bi morao posle u neki "institut", tamo gde pticicie cvrkucu i setaju se u parkicu sa rukama na ledjima ![]()
![]() |
#33 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ko zna koliko je milionera puklo zbog lošeg reviewa na sajtu tipa DPT... Tuga...
![]() |
#35 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() hahaha
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 03.01.2006
Hvala: 7
9 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Myspace koliko se god trudio nisam otisao dalje od 1 skrola. Ono je nemam reci, jos kad mi opici onu muziku kad ucitam stranu.
Mislim sta reci. Ne mogu da uklavirim sta pokusava g.Varagic tom pricom da postigne/objasni? Ono prosto receno ako si pajser glup i ruzan daj pare i istaknucemo da si dobar u dusi i ne stavljaj svoju sliku!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Mene samo jedno zanima -- da vidimo mi kakvi su efekti u odnosu na postavljenu strategiju(TM) :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Ma dzaba Varagi 3 nastavka price o MySpace-u, kad ovde dodje neka "mlada plava", i svi oma predju na twitter
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
majstor
Wrote a book
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Citat:
Trebalo bi ozbiljno razmotriti poslovnu strategiju obezbjeđivanja besplatnog supporta putem lažnog predstavljanja na IT forumima... Registruješ se kao npr. "Vatrena Ljubica" i Ćaos, momci. Jel znate zašto mojem Debian Etchu neće da se digne virtual server iako sam uredno kompajlirala kernel i inače nemam problema s dizanjem? Kissy Kissy Ljubica Ima svi da jurnu u pomoć... Kurjaci ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Facebook vs. MySpace | Gorrran | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 19. 12. 2007. 03:49 |
Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 09:17 |
Myspace kastomizacija | milano | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 10. 03. 2007. 11:14 |