|
Web design, Layout, User Interface Dizajn tehnike, user interface |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | ||
хардвераш
Qualified
Datum učlanjenja: 04.01.2007
Hvala: 4
25 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
![]() Зато ево да истерам ствари на чистац. Желим да наручим врхунски књижни фонт и спреман сам да платим шта сам дужан. Наравно тиме се списак захтева не завршава, и неки од њих подлежу договору, али о томе бих говорио са оним ко се прихвати посла. ф Poslednja izmena od filmil : 18. 10. 2007. u 17:59. Razlog: бржи језик од памети |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nisi me razumeo, ja samo kazem da "ako" hoces nesto na "quick'n'dirty", mozes da nadjes nekoga relativno lako, nisam rekao da treba tako da uradiš, a i ti nisi bio određen, zvučalo je i ovako i onako.
![]() |
#13 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 03.01.2006
Hvala: 7
9 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() http://www.mycity.co.yu/files/44948_...ica%20v1.3.zip
Evo jos jedan koristan program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
хардвераш
Qualified
Datum učlanjenja: 04.01.2007
Hvala: 4
25 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
ф |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Filipe, znaš i sam šta vrhunski knjižni font podrazumeva. Siguran sam da si upoznat sa teorijom, npr. (i) sa TeXom, i da tačno znaš koji tu problemi mogu da nastanu.
Lepa ćirilica postoji, meni se što se tiče tipografije sviđa list Politika, kupujem taj list povremeno prvenstveno jer me primami tipografija. Mislim da bi tvoj problem bio brže rešen ako bi pogledao postojeća rešenja, siguran sam da postoje mnoge varijacije klasika, tipa Garamond i slično. Tražiti nešto više od toga je po meni (pre)hrabro.
![]() |
#16 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Možda da pitaš ovog čovjeka:
http://www.adobe.com/type/typedesign/veljovic.html Ako ne što drugo, ono makar za savjet i preporuku ![]()
![]() |
#17 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Say no mo'
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2006
Hvala: 40
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() ^ Mislim da ne mora bas toliko daleeeko da ide. Ima i kod nas dobrih tipografa. Npr. Olivera Stojadinovic, a evo i vise informacija... http://www.tipometar.org/
![]() |
#19 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Tako je, Olivera je odličan izbor. Njen font "Resavska" je već postao klasika među srpskim dizajnerima.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Хонорарни посао и уплате из иностранства | biske | e-Business | 10 | 04. 12. 2010. 00:15 |
Домен стоји, скоро да хвата прашину | urke | Istine i zablude | 2 | 27. 08. 2010. 12:28 |
Како помоћу Php-а генерисати Rdf фајл | Miroslav | PHP | 3 | 30. 09. 2008. 09:03 |
„Отворено је, слободно уђите!“ - Ниш 19. и 20. мај 2008 | torbica | IT događaji | 1 | 17. 04. 2008. 13:01 |
Погурајмо „Intruder“ да стигне на EMA | Miloje Sekulic | Opušteno | 12 | 24. 09. 2007. 13:59 |