|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Dreamhost ako sebi zelis laganu i sigurnu smrt nerviranjem...
![]() Evo ja sam ih cak pre nekoliko dana cimao da me prebace na drugi server jer je ono bilo apsurdno koliko je sporo i zaguseno, uradili su to, ali se ti problemi pojavljuju i ovde, redje - ali se pojavljuju. Za staticne sajtove/blogove pretpostavljam da je ok, ali za nesto ozbiljnije su vrlo pogresan izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovo sto Dragan prica jeste najveca mana DreamHosta. Mnogo toga zavisi od toga na kakav server su te bacili, meni je na prvom redovno cpu bio na preko 50% , sada je tu negde na 15% sto je prihvatljivo. Sa druge strane, ono sto je mene odusevljavalo kod DH-a je backup. Zajebes tabelu, klikete/klatete i voila ... backup od pre 1 sat je tu. Slicna prica i sa fajlovima, pisao vec hvalospeve na svom Blogu ovde. I naravno, cli pristup za nas hardcore geakove rula
![]() Sve u svemu, za $10USD mesecno (sto je sada manje od 7 EURA), ne verujem da mozes da nadjes bilo sta jeftinije sa istim kvalitetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za hosting | NixoN | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 02. 04. 2010. 14:09 |
Preporuka za hosting | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 19. 01. 2008. 23:29 |
Preporuka za hosting, ali ASP.NET | James | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 12 | 20. 11. 2006. 09:39 |
Preporuka za hosting | misk0 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 18 | 28. 04. 2006. 19:17 |
PHP5 hosting provajderi | Petar Marić | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 08. 06. 2005. 06:13 |