Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Master
|
![]() Bluesman, da li si spreman da napustis svoj sadasnji posao i prepustis svoj zivot i vreme borbi za promene u Srbiji? Ja sam otisao jer sam shvatio da nema svrhe boriti se za promene u drzavi u kojoj jedva 40% ljudi uopste i izlazi na izbore. Srbija se nece promeniti jer narod tako hoce, pre mislim da ce se promeniti ljudi na vlasti i njihovo ponasanje nego narod. Otisao sam u zemlju u kojoj je najlakse i najjednostavnije dobiti EU pasos, bolje je boriti se na mestu gde se ta borba na kraju isplati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sigurno ne ovako:
Citat:
Citat:
Citat:
Ja mogu da se borim tako što ću da pričam ono što pričam, da zasejem gde god mogu, da objasnim ljudima koji još ne znaju sa čim imaju posla, ja nemam organizatorske sposobnosti u smislu da sada okupim neku ekipu pa hajde da napravimo tu i tu akciju, ko god to ume - ja ću ga podržati.
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Master
|
![]() Ok, razumeo sam. Nisam hteo nikome da solim pamet ili likujem samo sam na drugaciji nacin izneo razloge zasto mislim da se u Srbiji skoro (10 godina) nece nista ozbiljnije promeniti. Iako imam 23. godine mislim da nisam spreman da cekam toliko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() evo jedna simpaticna usporedba koju sam cula danas:
Telekom Srbija ti je kao carina. Nece da ti izda pasos, nece da te pusti van zemlje, i jedino ti ostaje da prokopas tunel ispod granice. Dovoljan broj tunela, i urusice se sama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Off Topic: I tako se nas dragi Telekom OPET nakomio na SBB...http://www.novosti.co.yu/code/naviga...tum=2007-11-06 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa Telekom ADSL | pedjamusic | Opušteno | 15 | 30. 09. 2009. 14:27 |
Problemi sa Telekom ADSL? | MorenoArdohain | Komunikacije | 21 | 24. 04. 2009. 10:10 |
Problem sa telekom ADSLom | Dragan Babić | Opušteno | 8 | 10. 09. 2007. 01:55 |
Telekom Srbija kupio Telekom Srpske | cvele | e-Business | 22 | 16. 02. 2007. 18:04 |