29. 10. 2007. | #21 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ako misliš da ćeš u Bugarskoj da dobiješ pasoš onda se varaš , bolje da si otišao u Rumuniju
Što se tiče ove države , Bluesman radi kao i što svi radimo ... čistimo prvo svoje dvorište , pa tek onda prelazimo da čistimo tuđe
29. 10. 2007. | #22 |
expert
Master
|
Ne brini se ti za mene pasos je manje vazan, sledece godine per. res., dovoljno za rad i stanovanje bilo gde u EU.
Sto se tice ciscenje dvorista, mogu samo da kazem da je to cist Sizifov posao, sutra krenu da ratuju na Kosovu i mozes da cistis do kraja vremena dvoriste. Zemlja u kojoj traktori blokiraju (jedini) autoput, zemlja u kojoj ne mozes da dobijes dozvole za rad ako ne platis procenat, zemlja u kojoj se nosi pasos drzave koja ne postoji, zemlja u kojoj se donose rezolucije kojom se osudjuje najrazvijenija zemlja na svetu, zemlja u kojoj berza pukne jer se izabere grobar za predsednika skupstine, zemlja u kojoj je vladavina prava iza vladavine para, zemlja u kojoj se pedofili oslobadjaju, zemlja u kojoj ministri javno psuju i ispijaju viski iz flase pred novinarima, zemlja koja nema buducnost...
Though nothing can bring back the hour Of splendour in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find Strength in what remains behind; Poslednja izmena od STELLANOVA : 29. 10. 2007. u 14:12. |
29. 10. 2007. | #23 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Stellanova, ako si već tako odlučio i misliš da je najbolje da zapališ, onda mislim da nije u redu da nam soliš pamet, nego ćuti i čitaj / slušaj / gledaj ... ako već i dalje imaš neko interesovanje za to. Meni se čini da si ti ovaj problem rešio na svoj način, pusti nas da rešavamo na svoj. Ja poštujem tvoj stav - odustao si, ali poštuj i ti naše a ne da se prepucavamo sa tobom na 2 strane "zašto svi ne zapale iz Srbije" kada imamo mnogo važnijeg posla i mnogo važnijih stvari.
29. 10. 2007. | #24 |
expert
Master
|
Nikome ja ne solim pamet, samo me interesuje nacin na koji mislite da promenite stvari iz prostog razloga jer ga ja nisam nasao i voleo bih da ga cujem.
|
29. 10. 2007. | #25 | |||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sigurno ne ovako:
Citat:
Citat:
Citat:
Ja mogu da se borim tako što ću da pričam ono što pričam, da zasejem gde god mogu, da objasnim ljudima koji još ne znaju sa čim imaju posla, ja nemam organizatorske sposobnosti u smislu da sada okupim neku ekipu pa hajde da napravimo tu i tu akciju, ko god to ume - ja ću ga podržati.
29. 10. 2007. | #26 |
expert
Master
|
Ok, razumeo sam. Nisam hteo nikome da solim pamet ili likujem samo sam na drugaciji nacin izneo razloge zasto mislim da se u Srbiji skoro (10 godina) nece nista ozbiljnije promeniti. Iako imam 23. godine mislim da nisam spreman da cekam toliko.
|
29. 10. 2007. | #27 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
evo jedna simpaticna usporedba koju sam cula danas:
Telekom Srbija ti je kao carina. Nece da ti izda pasos, nece da te pusti van zemlje, i jedino ti ostaje da prokopas tunel ispod granice. Dovoljan broj tunela, i urusice se sama. |
06. 11. 2007. | #28 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Off Topic: I tako se nas dragi Telekom OPET nakomio na SBB...http://www.novosti.co.yu/code/naviga...tum=2007-11-06 |
06. 11. 2007. | #29 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Što je i logično
06. 11. 2007. | #30 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
ako mene pitas, potpuno opravdana inicijativa, bez obzira sto dolazi od ozloglasenog telekoma.
ni jedan provajder nije mamio svoje korisnike preko piraterije, a SBB to jeste radio, neosporivo [jedino mogu pravno da ospore, ali cinjenica da to rade stoji, i to svi znaju] |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa Telekom ADSL | pedjamusic | Opušteno | 15 | 30. 09. 2009. 15:27 |
Problemi sa Telekom ADSL? | MorenoArdohain | Komunikacije | 21 | 24. 04. 2009. 11:10 |
Problem sa telekom ADSLom | Dragan Babić | Opušteno | 8 | 10. 09. 2007. 02:55 |
Telekom Srbija kupio Telekom Srpske | cvele | e-Business | 22 | 16. 02. 2007. 19:04 |