|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#6 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() email marketing jos uvek nisam dovoljno istrazio, prvenstveno jer se jako tesko dolazi do nekih referentnih podataka o pruzaocu usluge (ne, necu reci provider, 'ocu da ova 2006.ta bude u duhu domacih izraza ![]() Dobih neke podatke za iEntry, izgleda da je to prilicno low value... newsletter im je tako lose tehnicki izveden da cesto zavrsava u junk-u (iz prve ruke od ljudi koji su subscribe-ovani na listu), imaju puno reklama i malo kvalitetnog contenta tako da se ne isplati ici cak ni sa PR varijantom newslettera. Tako da potraga traje i dalje... izgleda da je mnogo teze naci kvalitetne mailing liste nego sto sam mislio. Cena uopste nije problem ako je lista kvalitetna, proizvod mi kosta $200 USD, tako da bih tih $1000 koliko kosta isplatio jako brzo, ali nesto nisam ubedjen da je iEntry sposoban za to. @cvele: sitereference.com ne radi, si siguran da je dobar url? inace, zanima me tih 1.800 subscribera sto imas u seo bransi, tu mogu da pustim newsletter za moj low-value proizvod www.seochief.com, ajde da se izdogovaramo oko toga... Inace, on je totalno otkinuo u gerila-marketing varijanti po forumima, da ne poverujete koliko se webmaster-affiliate ekipa po low-life forumima lako lepi za to ![]() Poslednja izmena od boccio : 03. 01. 2006. u 17:00. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SMS/MMS to email servis | Aleksandar.Ilic | Komunikacije | 5 | 29. 04. 2010. 06:02 |
Naslov email-a | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 4 | 21. 09. 2007. 17:11 |
Backup To EMail | Dragan Babić | Opušteno | 4 | 09. 11. 2006. 16:14 |
Internet marketing tematika u marketing časopisu Taboo | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 0 | 17. 08. 2005. 12:46 |