Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 12. 2007. | #21 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Ako ti je smaranje editovanje konfiguracije mysql-a, onda ne znam sta da mislim o ostalom.
11. 12. 2007. | #22 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.12.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Za WP mi jeste smaranje. Za TP, koji sam upravo instalirao, mi nije smaranje. A sad idem redom sa instalacijama CMS-a, cisto da ne bude "ostrvio se na WP".
Sto se TP-a tice, definitivno mi se vise svidja od WP-a. I na kraju, sta je to toliko strasno sto se nekom WP ne svidja ? Hajde da neko ovde, ko nije do sad probao Nucleus, instalira isti, pa da da svoje misljenje. Ja ga necu prozivati da je objektivan ili subjektivan, itd, bice mi drago da cujem tudje misljenje bazirano na tome sto je neko upravo probao CMS koji ja koristim. Dobro, ajde kad smo zaredjali sa CMS-ovima, neka neko spomene i neki koji nije Nuclues, TP ili WP. Mozda na kraju zavrsimo u prici Windows vs Linux |
11. 12. 2007. | #23 |
...
Qualified
|
|
12. 12. 2007. | #24 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Eto, ljudi su uradili dva default (sidebar left/right) css-a pa nema nikakve potrebe ceprkati po css-u vec samo aktivirati neki od njih u head.inc-u.
I kazi mi da nije elegantno reseno pozivanje .inc fajlova ? Sem toga, da, sta god da ih pitas, odgovorice ti. |
12. 12. 2007. | #26 |
član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
|
12. 12. 2007. | #27 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ok, imaj u vidu, ovde su uglavnom developeri, mi volimo da editujemo fajlove, pravimo svoje teme i tako to, tako da onda celu pricamo gledamo iz malo drugacijeg ugla...
12. 12. 2007. | #28 |
Designer guy
Wrote a book
|
Po meni jedan od većih nedostataka Nucleusa je ono što oni nazivaju "fancy URLs" - takvim prepisivanjem URLova su dobili samo to što oni izgledaju malo lepše tj. ne vidi se query u njima, ali i dalje nisu smisleni. Sećam se da sam ga jednom davno instalirao i nije mi se dopao, i znam da ga neću instalirati ponovo jer ima mnogo jednostavno superiornijih alternativa poput WPa i TXPa.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nucleus, .inc fajlovi i cirilica | S_Kid | Sva početnička pitanja | 2 | 26. 09. 2007. 19:33 |