Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Ja mislim da ne treba izmišljati toplu vodu. Ona postoji i svi je vole.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Super stvarcica, samo napred
![]()
![]() |
#23 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Hvala hvala. Upravo završih izmene. Novi URLovi su tu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nemanja, ako nije tajna, kakav je "priraštaj" korisnika?
![]()
![]() |
#25 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() ![]() ![]() Servis radi ~12 dana... što je nešto manje od 5 korisnika po danu... meni to zvuči ok za sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Super je ideja i servis, kao što rekoh, a i za 12 dana to je odlična cifra
![]()
![]() |
#27 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Evo nekog basic APIja, tj. kako se gradi URL i primer korišćenja u PHPu. Voleo bih, ako ima ovde iole dokonih ljudi, odnosno da se bolje izrazim: entuzijasta voljnih da pomognu, da portuju onaj moj kod na neke od sledećih jezika (koje poznaju, jel'te):
ASP ColdFusion Ruby on Rails Perl Python JSP (valjda to treba, kad god se pomene Java ja se pogubim ![]() I da... neki saveti? Off Topic: isto ko gravatar, a nisam ni gledao kako je kod njih :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ovako, primeri za PHP, Perl, ASP i ASP.NET (Visual Basic) su gotovi (mada ni jedan osim primera za PHP nije testiran, ali kako ih nisam ja pisao - verujem da rade
![]() Takođe, napravio sam i plugin za WordPress, a može se videti kako radi na blogu avramtara (kao i na mom ličnom blogu). Evo spiska softvera za koje nameravam da napravim pluginove/hackove: 1) WordPress (gotov, testira se) 2) phpBB2 3) phpBB3 4) vBulletin 5) IPB 6) bBlog 7) Textpattern 8) SMF Hmmm... to je sve čega ovog trenutka mogu da se setim. Naravno, kad bih uspeo za svaki plugin da nađem po čoveka voljnog da ga održava, to bi bilo cool. Ali dobro, polako. Valjda će da se javi neko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Znam da sam dosadan odgovaranjem samom sebi, pa bi bilo lepo da se još neko uključi u diskusiju
![]() Elem, ceo dan izgubih na ovome... bolje bi vam bilo da vam se svidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Sad ce' da me mrzis...
Vise mi se svidjao jeans fazon od ranije, ne razumijem zasto si morao da ga mijenjas... ![]() Zao mi je sto cu sad morati da kritikujem ono sto ti je oduzelo toliko vremena, ali... Ovo djeluje kao preradjena wordpress tema i nabacane web 2.0 "fraze" (npr. logo izgleda kao da je napravljen pomocu nekog od onih web20-logo-generatora sa opcijom "add beta"). Sorry, ali ne svidja mi se... No hard feelings? ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
FF 1.5 Beta 1 | [nq] | Opušteno | 3 | 17. 09. 2005. 15:35 |
PHP 5.1 beta 2 available | dinke | PHP | 2 | 23. 06. 2005. 23:16 |