|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#12 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() haha pa sta ako nema favicon
![]() posmatrajte malo i sa druge strane, ko zna koliko je novca ponudjeno za taj sajt. Verovatno bih i ja za neke male pare, da mi je frka, nabudzio nesto bez tih detalja... Jedino sto mozda ne bih postavio ovde... Moje zamerke ti nisu vezane za tabele, nisu one nista zlo ma sta god CSSasi mislili, za SEO su one jednako cool kao i divovi. Posvetio bih malo paznje celinama na sajtu, nekako bih odvojio dole one blokove da budu jasniji i nikako ne bih koristio one linijice jer zaista podsecaju na neku 2002 godinu, bolje cista boja nego one. I izbegao bih meni u slikama, i jedan i drugi, pre svega zbog SEO-a i ako si koristio alt tagove. Moze bolje naravno, toga si verujem i sam svestan, ali ako ti je ovo neki od prvih 5 sajtova onda nije lose ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sugestije za ime domena | metaphysic | Opušteno | 18 | 18. 09. 2010. 09:08 |
Uploadujem 500 GB na filefactory! Saveti, sugestije! | luizbonfaa | Marketing i SEO | 2 | 03. 06. 2010. 23:11 |
Berzica.com Freelance poslovi - Potrebne sugestije | freediver | Web site, dizajn i multimedia | 5 | 23. 05. 2008. 06:25 |
Prokomentarišite sajt. Kritike više nego dobrodošle | Fi23 | Web site, dizajn i multimedia | 3 | 06. 09. 2007. 14:02 |
www.pcigre.com - potrebne kritike | pcigre | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 15. 08. 2006. 10:32 |