Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 01. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Budžet Srbije za 2006.
Čitam sada Budžet Srbije za 2006 (verovatno sam poludeo) i ne mogu da ne primetim neke stvari:
v) Javnom preduzeću PTT „Saobraćaj Srbije“ za izgradnju glavnog poštanskog centra i kablovsko-distributivnog centra u iznosu od 933.956.800,00 dinara; To je oko 11 miliona evra... mene to jako nervira da se od budžetskih para finansira KDS koji mi posle naplacuje uslugu koja i ne radi kako treba. (Videli ste verovatno kako kukam na KDS). Od kog je to nacionalnog interesa da država prodaje kablovske usluge... neka skinu monopol, svako ko ima neka ulaže pare, pa će i konkurencija biti jača, a država neka pokloni tih 11 miliona evra recimo u dobrotvoren svrhe ili neka ulaže u izgradnju stanova ili subvencioniše povoljniju stambeno-kreditnu politiku. (ovo je bio glavni razlog zašto je u forumu komunikacije) Nećemo da pričamo sada o 153 miliona evra železnici,8,2 miliona evra za koordinaciono telo Preševo-Bujanovac-Medveđa, 27,2 miliona evra na ime izdataka za Službu Koordinacionog centra Srbije i Crne Gore i Republike Srbije za Kosovo i Metohiju
15. 01. 2006. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Bar je ovo sad javno , a i možeš da vidiš u koju stranku da lobiraš ako hoćeš neki baš baš lokalni platežni projekat
16. 01. 2006. | #3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
@blues: ako je za izgradnju KDS mreze o kojoj ti pricas (i na koju sam ja pomislio dok sam citao), onda mi stvarno nije jasno... Ali mozda ima nesto sto mi ne znamo - neka druga vrsta infrastrukture?
16. 01. 2006. | #4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
[irony]A jel pominju putne troskove za poslanike?[/irony]
|
16. 01. 2006. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@zextra: kazu lepo:
javnom preduzeću PTT „Saobraćaj Srbije“ za izgradnju glavnog poštanskog centra i kablovsko-distributivnog centra Ja čitam po Vuku Što se ostalog tiče, nisam hteo da komentarišem jer su više političke teme pa nisam hteo to da uvlačim na ovaj forum.
19. 01. 2006. | #6 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
^ To sam procitao, samo pomislih da se mozda iza te simpaticne sintagme krije nesto drugo, that's all.
25. 01. 2006. | #7 |
expert
Master
|
Gradnja tog centra uopste nije potrebna mada vec imam sliku o tome zasto se to radi.
Drzava formira KDS, ima monopol i infrastrukturu. Dolazi stranac i naravno drzava prodaje KDS xy vecoj ceni od one koja je prvobitno bila rezultat izgradnje KDS-a. Pare idu u budzet i to je to... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 11:53 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 21:21 |
World Cup Germany 2006 | bluesman | Opušteno | 296 | 20. 07. 2006. 22:01 |
eTrgovina 2006 | Dragan Varagić | e-Business | 156 | 10. 04. 2006. 22:47 |
Sxsw 2006 | Goran Aničić | Web design, Layout, User Interface | 4 | 20. 03. 2006. 12:04 |