|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#13 | |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Takav ti rečnik nisam ti ja kriv. Ovde si se i ti odao, dakle nisi TI već VI, uzeli i kupili TO I TO... Da si sam radio, ili da samostalno radiš nešto, verovatno bi drugačije razmišljao. Ja znam veliki broj izuzetno ozbiljnih firmi koje ne oskudevaju u novcu i za koje je kupovina antivirusa legalnog , kao kupovina žvakica, ali te firme imaju razne krekovane antiviruse......... Može se reći da je to glupo, ali bolje je reći da je u pitanju neobaveštenost o opasnosti koju virusi donose.. Zaista ogroman broj ljudi misli da je sasvim dovoljno skinuti neki besplatni antivirus, i rešeni problemi. Naravno da nije tako....... Znam primer gde je informatičar jedne gigantske firme krekovao nov antivirus, i sve je to bilo u redu kobajagi, dok nije crv provalio unutra... Oborili su sistem i instalirali novi antivirus, i to naravno opet besplatni ![]() Ubuntu mi baš nije ni pod tačkom razno kao opcija... Nakon toliko godina rada i nakon toliko stečene rutine u mnogim tj. skoro svim stvarima, nemam nameru da uz sav posao koji radim , počnem da se prilagodjavam novim programima- pandamima.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najbolja konfiguracija do 10 000 evra | trazimcuruzabrak | Hardware | 14 | 04. 05. 2011. 20:52 |
Najbolja knjiga/resurs za CSS | belarion | Sva početnička pitanja | 5 | 01. 09. 2009. 03:19 |
Symantec Antivirus i Vista - ne radi update AV-a | Nemanja Avramović | Sva početnička pitanja | 7 | 05. 12. 2007. 11:42 |
da li moze ovakva kombinacija forme | pele | Sva početnička pitanja | 7 | 01. 12. 2007. 19:38 |