SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
old school
Professional
|
![]() Napisao sam "pokušamo", a ne "pokušam".
![]() Ima li neko drugi, ko se bolje razumije u SQL Server, jer sam tu tanak skroz? ![]() Jedino da portiram source code na Oracle... @_korso_: Pogledao sam malo tvoju proceduru i vidim da se tu podaci provjeravaju i obrađuju po određenim uslovima, tako da ne vjerujem da u ovom slučaju možeš izbjeći korištenje uskladištene procedure... Ovo bih mogao uzeti kao temu za novi tekst na blogu - "Uskladišena procedura vs. direktni SQL upiti". ![]()
![]() |
#2 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
![]() |
![]() takodje moja omiljena oblast
![]() Citat:
![]() Sve u svemu videcu sta cu sa ovim da radim i kako cu da se iskobeljam sa ovim procedurama, jer ima jos par ovakvih a neke idu i do 1,5 K koda. Bice veselo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Malkice zbunjen... ADSL konekcija (brzina) | Aleksandar Mitić | Sva početnička pitanja | 5 | 15. 02. 2010. 07:23 |
Brzina linka | orangem | Sva početnička pitanja | 9 | 21. 02. 2008. 02:08 |
SQL Procedure | Blood | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 15 | 18. 03. 2006. 08:27 |