|
![]() |
#1 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() nadlanu uzima gornji deo headera... verujem da se dovoljno brzo može naučiti da se ignoriše taj deo stranice (ak to baš nekom treba spec, ajde de, meni baš i ne).
... Moram da priznam da sam se prilično pogubio na početku - želeo sam da pustim radio, da slušam mjuziku, no nekako nije telo da mi pođe za ručkom... Kvaka je što se plejer otvara u popapu (deluje mi malo preglomazno, btw). Ono što jeste interesantno je što se slušaju plej-liste, tačno utvrđen redosled biranih pesama... što ima svojih prednosti - našao sam album (Page & Plant, No Quarter) i šljuknuo ga celog u listu i eto slušam to sad lepo... Ima to i svojih mana - jer mi je najveći gušt dok slušam last.fm upravo to što znam istu radio stanicu da slušam danima, bez da mi postane dosadna od ponavljanja istih pesama, pogotovo u istom redosledu. Prvi utisak mi je u suštini prilično pozitivan, mrzi me da baš tražim neke zamerke. Mogli bi da imaju malo veću fonoteku, hehe :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
http://userstyles.org/styles/8670 on ce mene da pita..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
133t
Master
|
![]() elem, napravim ja playlistu koja je u sebi imala i singlequote...
(Drum n' Bass) kad ono ne vidi mi vise ni jednu playlistu dok sam u medijateci ![]() carski.... edit: koga ne mrzi nek upali firebug... svacega ce se nagleda ![]() Poslednja izmena od kodi : 11. 07. 2008. u 07:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|