|
Web design, Layout, User Interface Dizajn tehnike, user interface |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Predrag -> Predraže
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo sam dodao pravila za Aleksandar - Aleksandre, Predrag - Predraže, Ćutuk - Ćutuče, Xippi - Xippi
![]() Sredio da radi i na ćirilici i nemam više vremena danas... Samo upišite tamo kako je pravilno kad vidite da skript griješi, valjda ima konačan broj pravila i izuzetaka, majku mu... ![]() PS. Ko kaže da je vokativ od Luka "Luko"? PPS. Ako neko hoće da preuzme brigu o ovome, slobodno nek pita ![]()
Чак Норис може да си ги врзе врвките на чевлите со стапалата. Poslednja izmena od Milos Vukotic : 14. 07. 2008. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Sviđa mi se kako radi. S tim što bih ja odradio neki API, npr. kao onaj GeoIP - da može da se preuzme periodično ažurirana baza izuzetaka i PHP klasa (može i za druge jezike da se portuje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Možda bi i moglo da se nešto zbudži primenom stare, dobre Bajesove formule, ali generalno su takvi poduhvati jako nezahvalni. Uložiš puno rada, a onda se prokrade par slučajeva gde softver zabrlja i odmah ti se smeje pola interneta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
133t
Master
|
![]() vazan je i pol
Peca - Milica Peco - Milice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nije u pitanju (samo) pol: Jela - Jelo. Koliko se sećam (rečnik jezičkih nedoumica mi je kod kuće), dvosložna imena na -a sa dugouzlaznim akcentom imaju -o.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Okreni obrni svede se na rečnik sa svim imenima na kraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa eto, zamisao je da se taj rječnik proba napraviti kroz ispravljanje grešaka i uočavanje zakonitosti... Igramo se
![]()
![]() |
#19 |
133t
Master
|
![]() idealno za neuronsku mrezu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Ovo je vrlo zanimljivo. Ako bi se ozbiljno na ovom projektu radilo onda bi trebalo da se krene od gramaticke podele imenica. Znaci po rodu i broju. Pa da se onda dalje rasclanjava. Mislim da je moguce naraviti potpuni algoritam za vokativ. E sad da li bi to mogao da odradi nastavnik srpskog jezika ili bi morao da se zove neki lingvista u pomoc ne znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Препорука вордпрес теме за музички сајт | biske | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 14. 01. 2011. 04:19 |
Домен стоји, скоро да хвата прашину | urke | Istine i zablude | 2 | 27. 08. 2010. 12:28 |
Интернет маркетинг одолева и кризи | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 3 | 19. 07. 2009. 22:40 |
Како помоћу Php-а генерисати Rdf фајл | Miroslav | PHP | 3 | 30. 09. 2008. 09:03 |
Оптимизовано за Интернет Експлорер | dinke | Opušteno | 19 | 14. 08. 2006. 21:23 |