![]() |
#11 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 20.05.2008
Hvala: 5
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ja ni kafu ne pijem, ne volim.
A moj san ništa ne može zameniti, jer kad tad me umor stigne kao i naravno sve nas. Meni je dovoljno 7 sati sna i onda sam kao ''nov''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Meni je dovoljno 5 sati sna ... pre sam pio red bull ako mi padne koncetracija ali sada sam vise za kivi (voce).
Sto se tice Modafinil-a, znam za njega odavno i dosta mi je interesanta "moc" te supstance. Nailazio sam na razna iskustva ljudi koji ga koriste (nisam licno, vec trazeci vise informacija na mrezi).
![]() |
#13 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ma zaebi, dok ne odremam jedno 10 sati taman da mi se povrati ono prirodno rumenilo nista ne radim (osim ako bas moram
![]() ranije sam bio perjanica pravca "ko ne svetli u mraku taj je peech*a" pio po 4-5 red bullova, ucio i radio i kao sve stizao a u stvari unistavao sebe... sada, radije cu da nemam novca nego da aktivno unistavam sebe, dovoljno mi je sto sam se ugojio 20kg u prethodne tri godine, bas tim aktivnim nocnim zivotom i obrocima u 5 ujutru... dakle nije poenta u nespavanju, dan ce nam uvek biti kratak pa kratak, poenta je organizovati se malo bolje i iskoristiti svoje vreme efikasnije. Daleko od toga da meni to 100% uspeva ali se trudim da profunkcionise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 15
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Meni se u zadnje vreme javio problem sto sam zamenio dan za noć, radim do 5 ujutru pa spavam do podne. Trenutno mi tako bas odgovara, samo nikako da se uskladim sa ostatkom sveta
![]()
![]() |
#15 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Jel ko od vas pokusao sa Polifaznim snom?
Ja sve hocu vec dve godine ali radim redovan posao (8 sati u bloku) pa ne mogu da stignem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Samo da napomenem da je meni spavanje od 03AM do 08AM dovoljno, svejedno da li radio, bio po gradu ili gledao film kuci ...
Jednom u 15ak dana ostanem da spavam duze, obicno nedeljom ... ovo mi je, cini mi se, potrebno da se oslodim svih stresnih situacija. Sto se tice energetskih napitaka, gojenja i sl ... bavite se dovoljno sportom (u ovo spada i "druzenje" sa lepsom polovinom) i sve ce biti u redu. Polifazno spavanje je strasno iscrpljujuce za uslove u kojima mi radimo. Probao ali mi se cini da bi bolje funkcionisalo kada bi se bavio nekim drugim poslom ... P.s. Ne pusim niti pijem kafu ... mozda me to "vadi" ![]()
![]() |
#17 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Steve Pavlina, "pionir" casual games je experimentisao sa tim ... i prilagodio se, ali je u medjuvremenu "odlepio". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Acutil fosforo!!! Meni znaci kada imam gomilu obaveza cisto da odrzi koncentraciju...
![]()
![]() |
#19 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vjerovatno bi bilo interesatno pogledati uporednu analizu količine preparata koje IT-jevci uzimaju i količine njihovog rantovanja po forumima
![]() Ne odnosi se na bilo kog od vas, samo razmišljam naglas... ![]()
![]() |
#20 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Acutil fosforo nisam probao, al zato mi se itekako svideo Night Fever
![]()
![]() |
|
|