|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Master
|
![]() @xippi & Milija Veljovic
Koja je alternativa? Mislim lepo je pljuvati, pricati da ne valja, razapinjati ljude na kolac i slicno ali to i dalje ne daje neku alternativu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Hoce bazu klijenata, fine, idi kod sudije da ti da nalog. Hoces da me prisluskujes, fine, idi kod sudije da ti da nalog. Dovoljno prosta alternativa ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
expert
Master
|
![]() ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ctrl+f < "proizvoljno"
sledeci put procitaj tekst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
Medjutim, znajuci da se u Srbiji puno toga radi mimo propisa, ahem... ne vidim ko ce onom tamo ciki u crnom da zabrani da prisluskuje koga god hoce i kad god hoce (pasivni monitoring) bez da to iko otkrije. Isto tako ne vidim dovoljno visok stepen eticke svesti kod istih cika. Ne od pre 6 meseci. Ali, ako postoji sumnja,onda istrazni sudija izda nalog za pracenje, pa onda neko prati i tako sve to ide svojim tokom. Ovako - posto postoji mogucnost za konstantno pracenje... pametnom dosta.
![]() |
![]() |
#6 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() poenta je da je ovo resenje za problem koji ne postoji i da ovako nesto NIKAKO nije potrebno/nuzno/whatever. ako postoji sumnja i potreba da se otvori istraga i sada postoje pravni kanali preko kojih sve ovo moze da se dobije. postavljanje sistema koji belezi aktivnost svih korisnika je cista budalastina, a mislim da je cak i protivustavno
sumnjati da je svaki gradjanin potencijalni t4erorista je po meni jos veca paranoja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() Nema razloga za licno prozivanje i hejt, ja sam temu doziveo kao priliku da ukazemo na problem. Sta da radimo? I ovi rasprave ovde su dobre ma koliko bile u nisi ![]() Potrebno je organizovati se i boriti se pojedinacno i u grupama. Boriti se protiv nakaznog nacina razmisljana proisteklog iz gubitka i konfuzije u sistemu vrednosti Uvek nesto moze da se preduzme.Za pocetak je potrebno obavestiti sto vise ljudi da problem postoji.Ja ne bih znao za to da ne posecujem ovaj forum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 19:42 |