|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | ||
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
U tome gresis - svi mi imamo svoje poslove, zivote, decu (ko ima) i upravo radi svega toga (pa makar gde ziveo) mislim da treba da se boris za unapredjenje kvaliteta zivota u svojoj sredini. Nije svako stvoren da vodi, svakako - ali svaki mali zupcanik cini da masina radi (ili stane). Citat:
TEHNICKI pravilnik koji ce (zlo)upotrebljavati i tumaciti LJUDI. Da nije tih ljudi, ne verujem da bi postojala potreba za donosenjem ikakvog pravilnika tehnickog ili ne. Ukoliko zakon ili pravilnik moze da se zloupotrebi (a ovaj pravilnik moze) -- onda taj zakon ili pravilnik nije dovoljno dobar i duznost je svakog svesnog gradjanina da ukaze na propust. Hvala ti lepo, ali je ne zelim da budem broj u potrosackom drustvu. Ti samo izvoli...
![]() |
![]() |
#2 |
expert
Master
|
![]() @dkurel
Sta da ti kazem, nastavi da se boris umesto da uzivas u zivotu neobaziruci se na stvari koje NE MOZES da promenis.... @cvele A da lepo savetujes nekog pravnika? ![]() Podzakonski akti moraju da budu u skladu sa zakonima a zakoni sa ustavom. Moze Pera sutra da donese zakon po kom ljudi sa plavim ocima mogu samo parnim danima da izlaze iz kuce ali to je protivustavno i takav zakon ne moze da bude usvojen... To sto pise u tom aktu RRA mora da bude u skladu sa zakonom a ako nije onda se ne primenjuje. ![]()
Though nothing can bring back the hour Of splendour in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find Strength in what remains behind; Poslednja izmena od STELLANOVA : 25. 07. 2008. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() @STELLANOVA
Ako misliš da je ovaj dokument RATEL-a sasvim OK, kako onda tumačiš činjenicu da prilikom njegovog donošenja RATEL NIJE POŠTOVAO odredbe člana 55. Zakona o telekomunikacijama, koji eksplicitno kaže da se svaki nadzor odnosi samo na tačno "određene telekomunikacije" (a ne SVE komunikacije), kao i da se taj dokument donosi u konsultacijama operatora i službi bezbednosti (čega nije bilo ni u najavi). Pozdrav, Sloba |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
Mozda ne mogu da promenim sam - ali ako dovoljan broj ljudi krene da mi pomaze, a sto mislim da je i bio cilj teme od samog pocetka - da se prica siri i da ne prodje nezapazeno, mozda i uspe da ovo ne prodje. Nije li i ovo (makar mali) doprinos sirenju informacije ? Verovatno si, doduse, u pravu da je bitka jalova, ali tesim se mislju da se na ovom svetu nikada ni jedan veliki skok nije postigao zahvaljujuci masi mediokriteta, vec zahvaljujuci kreativnim i buntovnim pojedincima. A sto se uzivanja u zivotu tice - uzivam, hvala, gde god bio. Problemi su tu da se resavaju i da se iz njihovog resavanja (ili neresavanja) nesto nauci. Mislim da svaki inzenjer tako razmislja.
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Master
|
![]() Ovo sto je doneseno uopste ne pogadja korisnike i ne treba oni da se nesto ujedinjuju i prave udruzenja (koja su btw cisto gubljenje vremena) vec to treba da urade ISP-i. Ostalo je sve popuna vremena dokonog coveka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Master
|
![]() @ dkurel
KOliko god se trudio ne mogu da shvatim poentu tvojih prozivki na licnom nivou ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
Pri tome ne mislim nista lose o tebi - nego opet ponavljam, o onome sto pricas/pises. Mislim, takodje, da bi trebalo da dodjes ovamo, iskusis na svojoj kozi zivot ovde (od koga si, ako se ne varam otisao) i onda, potkrepljen informacijama iz prve ruke, das svoj sud i komentar. Ili lepo sedi gde god da si, a nas pusti da teramo nasa posla i ne soli nam pamet kako smo mi glupi i kako je sve to samo radi nase sigurnosti. Poenta je da nemas sve informacije. Nemamo ni mi, ali ih, sa velikom verovatnocom, imamo vise nego ti. Sva sreca, zivimo u barem deklarativno, demokratskom drustvu, a to nam daje za pravo da se bunimo i da kazemo svoje misljenje. Da li ce to promeniti nesto ili ne zavisi samo od "kriticne mase" ljudi koji misle na isti nacin. Hvala sto si ukazao na aspekt "licno" i izvinjavam se ostalima na smaranju. Ako vidis potrebu za dalju privatnu diskusiju o tome - stojim na raspolaganju na PM.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 25. 07. 2008. u 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 19:42 |