![]() |
#31 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Zadnje igrice koje sam igrao su Operation Flashpoint i Commandos-i v1. v2 me nije nesto odusevila a v3 nisam ni primjetio...
Dakle ima dobrih 5 i kusur godina kako nemam igrica na svom kompu. Doduse prije par godina smo znali jednom mjesecno po 2-3 sata Day of Defeat u igraonici... Sto se tice masine ona ima 100 kubika, 1000 konja, ide dvesta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma da bre,
![]()
![]() |
#34 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() nisam neki gamer neznam kakav... ali svremena na vreme volim da potrosim jedan ceo dan na akanje neke dobre igrice
![]() primeri: 1. diablo1, diablo2 (igrao pre 2meseca po ko zna koji put), jedva cekam trojku 2. fifa 199x, fifa 200x ![]() 3. fallout1, fallout2, tactics... jedva cekam 3 4. heroes 2, heroes 3 (inace zadnji put kad sam seo sa drugarom da pikam ovo proradio je shift+delete... preterano zarazno) 5. wow (pvp sa drugarima posle posla... ne procenjivo) list goes on... sada jedno javno obavestenje... ja se plasim za sebe negde od oktobra... mislim... fallout 3, far cry2, wow ekspanzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Trenutno jedino sto igram je Team Fortress 2.
Igram iskljucivo multiplayer igre, malo sam se zabavljao i sa Football Manager Live (Football manager MMO) pre jedno mesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() e kako izgleda taj fm ? ja sam do sada samo igrao fifa manager
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() ccc... gejmeri... o.O
![]() ja pikam CS source i to vrrrrlllooo retko, samo kad nas ima 2+ pa se umrežimo i onda cepanje... a ovako pikam PES 6 ([flamebait]fifa sux[/flamebait])... e sad, igrao bih ja i far cry 2 i gta 4 (kad izađu za pc) ali nemam mašinu za to, a nisam baš toliko lud da kupujem mašinu zbog igrice... mada - you never know ;D Poslednja izmena od Nemanja Avramović : 20. 08. 2008. u 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ja nisam igrao igrice ne pamtim ... pre sam igrao Age of Mithology, Red Alert i Quake.
Jel ima neko da mi preporuci neku igricu koja je krvava pucacicna, nesto kao Serios Sam ? ![]()
![]() |
#39 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() postal xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Straaaasno, ocekivao sam da "dvojka" bude dosta bolja, al' da ce biti ovako - nisam.
Za one koji sporadicno uzmu i odigraju nesto, nije ni povoljnije ni isplativije ![]() Citat:
Ja sam se od igara umarao "nekad davno", kad sam provodio cijelu noc i/ili dan gledajuci u "+" na sred monitora... posle nekog vremena skonta covjek neke stvari ![]() ![]() I'am i ja, i to u mobile varijanti ![]() Off Topic: 'Oce neko da igra Far Cry 2 na crnom laptopu sa crvenim tribalima? Treba mi para, moram bluesmanu da platim hosting i da odem na neko ljetovanje ![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|