|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 22.08.2008
Hvala: 0
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() alo bree ljudi sta ste zapeli za awstats bilo je nekoliko sajtova takvih i to je to , ima mnogo drugih defacova koji su uradjeni na poznatijim sajtovima
kao na primer ovaj http://www.ora-news.com jedne od poznatijih albanskih novina ili ovaj vladin sajt http://www.qarkulezhe.gov.al/ jos jednom ponavljam jesmo koristili propuste za nekoliko sajtova koji su bili u joomli kao i awstats propuste ali to su sve male stvari u odnosu na druge hackove plus mnogi drugi propusti su nadjeni u nekim albanskim CMS-ovima za koje su nashi clanovi pisali exploite vec... znamo da je deface lame i mnogi nas kritikuju ali mi smo tu samo im vratimo za ono sto su oni nama uradili , jednostavno da sredimo racune ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ooodraaastiii covece
![]() |
#3 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
a kad jednom porastete shvaticete da time sto sjebete sajt nekom nesrecniku sa kojim ama bas nikakve veze nemate, nema nikakve veze ni sa pravdom, ni sa osvetom, a svakako ne pomaze ugledu Srbije u svetu.. logika po kojoj ako ti je ucinjeno neko zlo imas pravo da odes i uzvratis istom merom nekom random liku samo zato sto je iste nacionalnosti/vere/sklonosti/sta god.. je uzasno pogresna i samo produbljuje mrznju i stvara zlo geometrijskom progresijom..
![]() |
9 članova zahvaljuje ivanhoe za poruku: |
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 22.08.2008
Hvala: 0
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() nvrm necu flejm i da se svadjam ,
to je vase misljenje i jednostavno je to tako , ne moze se promeniti !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma ok, nije mi ni bila namera da se svadjam ili popujem, samo ti prenosim moju perspektivu toga, kao (pretpostavljam) matoriji i iskusniji... na tebi je da prihvatis savet ili ne, to ce uticati na tvoj zivot, meni je potpuno nebitno.... i ja sam se, kao i svi ovde verujem, u nekom periodu zivota lozio na hakovanje, ali u vreme kad su hakeri bili cudni bradati likovi koji pisu haiku poeziju u perlu, pa imam malo drugacije vidjenje toga..
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 23. 08. 2008. u 04:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()