e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() u slucaju HSBC banke i njihovog passport account [slicno onom sto ti otvaras], prolazi i zdravstvena knjizica iz srbije. zaista ne znam kako ide s tumacem... kad sam ja otvarao svoj passport account, fizicki sam bio prisutan u banci a transkripciju mog imena i adrese je obavila 1 nasa zenska. jedino ih malo bunilo sto mi pasos i zdravstvena knjizica nisu iz iste zemlje. council tax je najblize nasem infostanu.
sto se tice racuna, ne smeju biti stariji od 3 meseca i ne prihvataju racun za mobilni [ni britanski ni strani]. inace, prihvataju i izvod iz banke u srbiji. zapravo... treba im bilo koji papir uz pasos na kom stoji tvoja adresa. u slucaju ljudi iz srbije znam da prolazi svasta... od racuna do licne karte. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Otvaranje firme | GaVrA | Sva početnička pitanja | 70 | 29. 03. 2011. 00:16 |
Paket racuna kod Raiffeisen banke, problem. | martinluter | e-Business | 34 | 31. 08. 2010. 17:18 |
Otvaranje agencije.Dilema. | Milance | e-Business | 25 | 08. 06. 2010. 08:57 |
Otvaranje softverske firme za rad sa inostranstvom... sta sve treba? | raindog | e-Business | 105 | 11. 11. 2007. 17:28 |
O cemu treba voditi racuna, visejezicni sajt sa bazom itd. | [nq] | Planiranje i usability | 17 | 08. 08. 2006. 12:58 |