@pRED: na 3 mesta si napisao, a nixa ponovo jos jednom, ono sto je i poenta cele moje price: bice uskoro, a ka' ce - ne znamo

To je prica koja se provlaci godinama i stalno se ceka to nesto sta ce da bude i sta ce flash da postane, ali nikako da ode (znacajno) dalje. Najveci napredak u poslednjih nekoliko godina je bas ovaj sa videom, sto je otvorilo mnogo opcija, ali ako cemo iskreno - to nije flash - to je video samo drugacije kompresovan

Ali hajde da ne cepidlacimo - priznajem da je to najveci doprinos flash-a web-u. Jos jedna primena flash-a koja napreduje u odnosu na ranije su i flash chat-ovi, ali i oni i dalje rade kao flash client sa java serverom.
SEO vs no SEO prica: Zivimo u online svetu gde ako ne mogu da te pronadju na google (i slicnima) - onda i ne postojis. Samim tim zaključci da SEO i nije bitan su na staklenim nogama. Bog (i još par ljudi) mi je svedok da mrzim SEO, ali moram da ga ispoštujem. Možda zato i ne nailazim toliko na flash sajtove poslednjih godina - uglavnom dolazim do sajtova pretraživanjem (ja i jos milioni drugih ljudi), a čini mi se da linkovi do flash sajtova danas vode uglavnom sa nekih "look ma' I do flash" sajtova, jer ih nema na reprezentativnim mestima na relevatnim pretrazivacima.