|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() Mat je majka... Glossy ekrani me iritiraju, mada se vremenom naviknes...
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A koje bi bile prednosti glossy ekrana u odnosu na mat uopsteno? Mislim ... nemoguce da ih apple ugradjuje a losiji su, niko ih ne voli i sl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.12.2005
Hvala: 0
5 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
Kada prođeš nekom prodavnicom laptopa (ne samo ovde, isto je u Londonu recimo) sve šljašti i presijava se. Verujem da je cena povoljnija ako se uzimaju takvi ekrani nego mat, po prostom zakonu velikih brojeva. Plus se ovim MacBook izjednačava po blingu ekrana sa ostalom bratijom i neupućeni kupac ne može da kaže "kod oni tamo su življe boje" ili slično nešto. Prethodni laptop (Sony SZ1) sam kupovao dosta dugo i sate proveo po radnjama u Londonu, pa mi na kraju bilo zanimljivo da slušam šta ljudi pitaju, kako im prodavci prodaju. Piš ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Inače, ja seljak kad sam ga kupio tamo negde 2005. nisam ni znao za te nove tehnologije, malo je falilo da probam da mu "skinem" glossy skalpelom, ladno sam utripovao da je to neka zaštitna folija koja se sigurno skida, samo se nešto prilepila za ekran. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Zato sam ja seljak zaista skinuo zastitnu foliju koja je pocela da se odlepljuje na krajevima na mom starom HP-u (na masci kod tastature a ne na monitory doduse). ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde kupiti polovni Mac | jasmanac | Opušteno | 4 | 12. 05. 2006. 08:50 |
Koju fax masinu "all-in-one" kupiti? | jasmanac | Opušteno | 7 | 15. 03. 2006. 12:17 |
Gdje naci & kupiti skener velikog formata? | Milos Vukotic | Opušteno | 6 | 01. 02. 2006. 23:11 |
1.99 goddady, greota ne kupiti. :) | [nq] | Opušteno | 2 | 15. 09. 2005. 23:58 |