![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 13.01.2008
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Pozdrav,
interesuje me da li neko radi održavanje računara po firmama, znači da radi system, software na njemu i oprema (štampač, skener, ...) i kolko se to naplaćuje? Otprilike samo, ne tražim pravu cifru, na jedno 50-60 računara. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ovo ti je jako pipav posao zato sto stampaci i skeneri prave veci deo posla i na 60 racunara moras da ocekujes svakodnevno cimanje. E sad ako bi mogao VPN pa da remote odrzavas bilo bi sjajno ali kad tad ce biti "zaglavio se papir". Mislim da ne bi smelo da bude ispod ~300e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Kontaktiraj www.pc011.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Dobro je rjesenje napraviti ugovor na sate. Znaci kazes im da je 50 sati tvog rada x neka_cifra = Ukupno, oni ti to uplate i onda ti brojis sate za svaku intervenciju.
Naravno, ako imas remote pristup i ako se tako organizujete, onda posebno naplacujes jos dolazak na lice mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() I ne zaboravi da zaposlis nekoga ko se o svemu zabrine kao konj kad prevrne kola. Iole normalan covjek vrlo brzo poludi radeći taj posao...
U svakoj firmi ima neka Dragica kojoj se pojavila poruka "ne znam ni ja koja poruka samo je nesto pisalo i skakalo a nakon toga je bio crn ekran" Ja sam odavno odj*** sve koji su me cimali iz tih potreba. Da ne pričam što se u BL masovno javila poplava firmi koje održavaju sve to za 1KM/rač mjesečno... To je bolesno malena cifra ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Radio sam nekad takve poslove, ne ponovilo se.
Istina živa, ako nisi vaćaroš i ako svoj posao ozbiljno shvataš, svaki euro koji zaradiš će ti na uši izaći, bez obzira kakav dogovor da napraviš s njima ![]() Ovo što reče Miško, sa radnim satima, ti je jedina solidna varijanta. Dogovori neke "prepaid" sate mjesečno npr. za ovih 300 eura, a dogovori i tarifu za dodatne. Ako neće, nemoj ni da prihvataš. Vjeruj mi ![]() Zamisli kad te iscimaju da dođeš (30 minuta izgubljenih), provjeriš da li uopšte postoji "neki virus" zbog kojeg Dragica "ne može" da radi (još 30-ak minuta) i na kraju se vratiš (još pola sata) a sve zbog gluposti. Taman sjedneš, a oni te opet zovu zbog nečeg drugog ![]() Citat:
Budi oprezan ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() I jos ako slucajno nesto pomeris 2 piksela - odmah ce biti da si joj "sve pokvario - sada nista ne moze da nadje"
![]() Bio je jedan video skoro sa likom koji je uradio "arrange icons" nekoj na desktopu - pish zivi ![]()
![]() |
#8 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Ovde ima sa engleskim titlom, malo nerazumljivo pričaju:
http://www.youtube.com/watch?v=qAuLqaLGvZU |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da, to je taj - savršeno
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Usporavanje računara (namerno) :D | bluesman | Opušteno | 26 | 28. 05. 2009. 00:03 |
Ugovor za (o) ažuriranje (održavanje) sajta | glaspodrinja.com | e-Business | 2 | 02. 10. 2008. 15:05 |