IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#18 |
stara koska :)
Professional
|
![]() Najlaksi put (bez mnogo skretanja), ali ne i najbrzi.
*Prodjes naplatnu rampu Nis; *Kad se autoput prosiri na 5-6 traka (srednje su cini mi se za Sofiju), ti "drzis" skroz desnu, prodjes preko nadvoznjaka (odavde STROGO postuj ogranicenje brzine), *nakon 1-2 km ces naici na jos nesto sto je ODAVNO trebalo da bude "naplatna rampa", prodjes "kroz naplatnu rampu", i nakon 1km imas opet skretanje desno, pa opet nadvoznjak *dolazis na 2 trake puta koje te vode direktno u centar *vozis se tim putem - prolazis 3 semafora (kad dodjes do drugog, videces sa leve strane autobusku stanicu, kada prodjes treci dolazis do mosta koji te vodi preko reke) *na cetvrtom semaforu skreces levo,i SAMO PRAVO (NIGDE NE SKRECES DO BANJE)- STIZES PRAVO DO SKRETANJA za Banju (kada budes skrenuo prolazis kroz sam centar Nisa, i tu ima par semafora, pesackih, milicajaca,.... put ce te "izvesti" iz grada, pravo prema banji - ovde STROGO vodi racuna o OGRANICENJU brzine) E, sad citam, ali jasnije i krace nisam mogao. Kazem ovo nije ni najbrzi, ni najkraci put, vec NAJLAKSI !!!! Nadam se da sam pomogao. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
BizBuzz 2010 | torbica | IT događaji | 91 | 31. 10. 2010. 14:33 |