|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 11. 2008. | #1 |
Moderator
Expert
|
Zar se nisi smorio da cekas u redu ispred saltera ;)
To je lajtmotiv projekata formular.rs. na Bizbuzz-u ste videli da Ministarka dodje ali lokalne velicine ne! Da ne bi cekali sledeci vek, ko hoce moze da se pridruzi projektu. Dizemo wikimediju na tom domenu i postavljamo servise,
naziv servisa nadlezna ustanova potrebna dokumenta FORMULARI taksa i tekuci racuni i linkovi... pa da napravimo makar drugi nivo eUprave koji ce biti koristan i lak za pretrazivanje... |
05. 11. 2008. | #2 |
Milorad Tošić
Certified
Datum učlanjenja: 12.04.2006
Hvala: 1
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Veruj mi da je lakše doći do Ministarstva telekomunikacija nego do gradskih otaca (kome li su oni oci? ) Grada Niša... govorim iz ličnog iskustva...
06. 11. 2008. | #3 |
troll mode
Wrote a book
|
skoro sam komentarisao sa nekim ortakom oko customer care-a generalno kao jednog od poslova buducnosti, iz razloga sto ljudi sve manje vremena imaju za preregistracije, vadjenja kojekakvih papira i ostalih time-consuming birokratskih aktivnosti... go4it!
|
06. 11. 2008. | #4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Moj kolega nedavno otisao u jednu banku nije imao kesa pri sebi pa uzeo kredit za registraciju kola. Kaze nikad vise nece sam registrovati kola, oni ti lepo tamo sve popune ti samo sedis i potpises na kraju.
|
09. 11. 2008. | #5 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
samo sto mozes da otkucas i odstampas od kuce ili sa posla stedis jedan odlazak |
|
10. 11. 2008. | #6 |
expert
Master
|
Pa gde ce onda da rade svi ti ljudi na salterima sto su sad? Zar nije plan Vlade nase da se smanji nezaposlenost a ne da se poveca? Ako je guzva na salteru otvoriti jos 20 saltera, zaposliti 40 ljudi (jelte dve smene po 20) i povecati cene taksi da bi se skupilo za plate.
|
24. 11. 2008. | #7 |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
|
oh ima poslova koliko zelis...kukuruzi, visnje, taksiranje, otvaranje str-a, javni radovi......
Salim se, naravno. Pitanje je sta cemo MI dok se oni ne snadju? Za pocetak bi mogli da prenose podatke sa papira na komp...to ce potrajati jedno 10 godina i taman onda ide penzijica. Mogu to ukucavanje podataka da uvrste u javne radove takodje! I da recimo onaj ko ima zatvorsku kaznu mora da kuca brojeve sve vreme....ako pogresi, mesec vise POJMA NEMAM.
11. 01. 2009. | #8 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.01.2008
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Predlazem da se i kod nas uvede, kao u Mexiku sto se uvelo, zrtve birokratije ili sl.
http://www.blic.rs/zanimljivosti.php?id=73820 |
05. 04. 2009. | #9 | |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
title tag - staviti ime sajta ispred ili iza naslova stranice? | Peca | Marketing i SEO | 14 | 19. 08. 2008. 13:18 |
Daleko (ispred) je Madjarska | Dejan Bizinger | e-Business | 32 | 04. 02. 2006. 01:01 |